Romania

Din 15 în 15 minute: OTL suplimentează cursele către Cimitirul Rulikowski de Ziua Morților

Pãstrând bunul obicei din ultimii ani şi avându-se în vedere contextul epidemiologic actual, în scopul reducerii răspândirii coronavirusului COVID-19 şi pentru o bunã deservire a cãlãtorilor care doresc sã se deplaseze la/de la Cimitirul Rulikowski, în 30, 31 octombrie şi 01 noiembrie 2020, pe tronsonul liniei 14: Piaţa Unirii-Cimitirul Rulikowski-Piaţa Unirii, în intervalul orar 09:00-17:00, se vor efectua curse suplimentare de autobuz, la intervale de succedare de 15 minute.

Rugãm publicul cãlãtor sã ne sprijine prin acţiunile lor în efortul comun de prevenire a îmbolnãvirii utilizatorilor transportului public şi a angajaţilor OTL-S.A. cu coronavirus (Covid-19).

Mesaje de atenționare

Respectând recomandările Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, pentru atenţionarea şi informarea călătorilor, pe afişajul electronic al mijloacelor de transport în comun şi pe panourile informative amplasate în staţii sunt afişate mesaje spectifice, respectiv “Purtaţi corect masca” şi “Păstraţi distanţa”. Mesajele sunt afişate atât în limba română, cât şi în limba maghiară.

FOTO: ISU Bihor

„Rugăm publicul călător să respecte prevederile impuse în actualul context epidemiologic, alăturându-se astfel efortului nostru de a preveni răspândirea infectării utilizatorilor transportului public şi a angajaţilor OTL-S.A. cu coronavirus (Covid-19)”, transmite OTL.

Citiți principiile noastre de moderare aici!

OTL anunță că în perioada 30 octombrie-1 noiembrie, pe traseul iniei 14: Piaţa Unirii-Cimitirul Rulikowski-Piaţa Unirii, în intervalul orar 09:00-17:00, se vor efectua curse suplimentare de autobuz, la intervale de succedare de 15 minute.

OTL anunță că în perioada 30 octombrie-1 noiembrie, pe traseul iniei 14: Piaţa Unirii-Cimitirul Rulikowski-Piaţa Unirii, în intervalul orar 09:00-17:00, se vor efectua curse suplimentare de autobuz, la intervale de succedare de 15 minute.

Football news:

Steve McManaman: Real Madrid are an aging team. They need new players if they want to reach their previous heights
ISCO could move to Sevilla in January. Lopetegui is personally Interested
Bilyaletdinov about the Champions League: Loco can leave the group. Unmotivated Bayern can be beaten in the 6th round
Zlatan Ibrahimovic: I Thought about retiring, but I wanted to change the mentality of Milan
Vasco da Gama sports Director: Balotelli will be like Maradona for us
Real Madrid won't buy Mbappe in the summer of 2021 due to the crisis (Le Parisien)
Ibra scores in 39, Buffon drags in 42, Ronaldo has no plans to finish. Is football really getting old?