Romania

Doi pacienți vindecați de COVID-19, s-au reinfectat la 12 zile de la externare

„La Buzău, doi bărbați care au fost declarați vindecați de coronavirus au fost testați din nou pozitiv. Cei doi pacienți sunt veri și s-au întors luna trecută din Italia. Atunci au fost puși în carantină instituționalizată și au fost testați, iar rezultatele au fost pozitive. Au fost transferați la București, unde au primit tratament și, în cele din urmă, au fost declarați vindecați, în ultimele zile ale lui martie. Pe 26 martie, cei doi veri au fost externați și s-au izolat împreună într-o locuință, unde au fost ținuți sub monitorizare de medicii de familie. În cea de-a 12-a zi de izolare le-au fost făcute noi analize, iar rezultatele au fost pozitive. Cei doi bărbați au fost astfel duși la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat”, se arată într-o informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit Biroului de presă al Prefecturii Buzău, citat de Agerpres, pe 6 aprilie, conform recomandărilor de la externare, au fost recoltate probe de la doi pacienţi care au fost externaţi în data de 26 martie.

„Externarea celor doi pacienţi s-a făcut în urma recoltării consecutive a două, în cazul primului pacient, respectiv trei probe, la al doilea pacient, ale căror rezultate au fost negative. Rezultatul probelor recoltate pe 6 aprilie celor doi pacienţi a sosit pe 7 aprilie şi a fost pozitiv”, precizează sursa citată.

În judeţul Buzău, până miercuri au fost confirmate pozitiv cu Covid-19 un număr de 13 persoane.

Citiți principiile noastre de moderare aici!

Doi bărbați din Buzău, de 46 de ani, respectiv 29 de ani, au fost declarați pozitivi cu COVID-19, la 12 zile de la externare.

Scris de Bihon.ro - Doi bărbați din Buzău, de 46 de ani, respectiv 29 de ani, au fost declarați pozitivi cu COVID-19, la 12 zile de la externare.

Football news:

Manchester United, PSG, Juventus and Inter Milan Interested in the defender of the national team of Italy U19 Calafiore
Bayern's opponents scored 69 goals. This is a Bundesliga record
Mbappe on the murder of George Floyd by a police officer: Justice for George🗣 ️ ✊ 🏽
Lev about the Bundesliga: the Players perform with such enthusiasm, as if there are 80,000 spectators in the stadium
Milan is Interested in Edegor (Sport Mediaset)
Fiorentina is Interested in Napoli defender Gulyam
Presenting the trophy in the era of coronavirus: the medals and Cup are taken by themselves, stand in circles to observe the distance – and then still hug