Romania

Echipamente montane și cameră foto, găsite sfâșiate pe munte. Câteva imagini salvate

O descoperire stranie făcută de un pădurar în masivul Căpăţânii, într-o zonă aflată la limita dintre judeţele Gorj şi Vâlcea, a pus poliţia şi salvamontiştii în alertă. Mai multe echipamente montane, dar şi o cameră foto au fost găsite abandonate pe munte, dar nimeni nu poate spune cui aparţin.

Anchetatorii au recuperat imaginile din aparatul foto şi încearcă acum să pună cap la cap puţinele informaţii pe care le au la dispoziţie. Potrivit unor surse, echipamentul montan găsit în masivul Căpăţânii este unul scump, la fel şi camera foto. Toate aceste lucruri, un cort, un sac de dormit, un rucsac şi aparatul foto sunt deteriorate şi pare că au fost lăsate în acel loc în urmă cu câteva luni, cel mai probabil în vara anului trecut. O parte dintre aceste lucruri sunt rupte şi se presupune că au fost sfâşiate de animale cel mai probabil. Nu au fost găsite deocamdată şi acte de identiate sau alte documente care să indice numele proprietarilor.

Anchetatorii au reuşit să recupereze câteva fotografii din camera foto găsită lângă cort, iar imaginile au fost făcute publice de către Salvamont România. Dacă cineva poate identifica persoanele care apar în imagini este rugat să anunţe poliţia.

Football news:

Napoli would prefer to sign Bruges midfielder Bonaventure, not the striker of Lille Osimana
Agent Hakimi: Ashraf's Goal is to play for real
PSG goalkeeper Bulka crashed a Lamborghini in an accident in Poland. Two people were injured
Nice joined the fight for defender Olympiakos Tsimikas. Loco is Interested in Him
Lacazette has rejected the offer of Inter. He can be traded to Atletico for Lemar
Former CSKA chief scout: 99% of a scout's work is wasted. This is a specific feature
Victor Valdes led the club from the Spanish 4th League