Romania

EXCLUSIV, primul interviu al lui Dragnea din închisoare: ”Stau aici complet NEVINOVAT. Îmi pare foarte rău că au suferit copiii mei și Irina”

”Am spus-o și o spun mereu: stau aici nevinovat. Complet nevinovat și sunt ținut în continuare fiind încălcate drepturi fundamentale din cartea europeană a drepturilor omului. La mine nu se aplică lucrul ăsta. Este și un caz, o speță similară, cazul Brudan contra României în care se spune că dacă legislația nu este prevăzută în legislația românească se aplică direct pe principiile de acolo. Este dată și o hotărâre a Înaltei Curți din România că așa se întâmplă... la mine nu se poate”, a declarat Liviu Dragnea, într-un inetrviu acordat Ancăi Alexandrescu, difuzat de Realitatea PLUS.

Dragnea: Niciodată eu nu o să pot să-mi spăl acest păcat în fața lor

”Îmi pare foarte rău că au suferit copiii mei și Irina a suferit și suferă foarte mult. Niciodată eu nu o să pot să-mi spăl acest păcat în fața lor. Cu toate că ei m-au încurajat în permanență și spuneau să nu mă gândesc, că dacă eu cred în niște lucruri, ei mă susțin. Eu păcatul ăsta nu o să mi-l pot spăla niciodată față de viața chinuită pe care le-am făcut-o și, din păcate, o mai au, pentru că ei nu s-au oprit. Sunt mizerii întâmplate și lui Ștefan și Alexandrei.

O să mai vorbim... tu m-ai întrebat dacă poți să postezi convorbirea asta, poți să faci ce vrei. Bănuiesc că ai înregistrat-o. Consecințe or să fie la mine sigur. Oricum ea este înregistrată, dacă mai înregistrează și altcineva nu este o problemă. Faci ce crezi de cuviință cu ea. Atâta timp cât eu nu pot să ies la presă... o să mai vorbim la telefon. Sper să mai vorbim la telefon. Eu, dacă o să mai am posibilitatea să vin la aceste convorbiri online, să nu cadă sistemul (râde), o să mai afcem discuții de genul ăsta. Nu știu cât mai vrei să mai discutăm despre politică, numai dacă apare ceva foarte important”, a încheiat Liviu Dragnea ultima parte a interviului exclusiv la Realitatea PLUS.

Football news:

Real Madrid wants to buy 18-year-old sporting defender nuna Mendes. Compensation – 45 million euros
Real Madrid midfielder Oscar Rodriguez may move to Villarreal
Ronaldo spoke of wanting to move to PSG after the Juventus-Loko match in the Champions League (France Football)
Matteus on Hennessy's words about Borussia: Bayern want to win the Champions League every year, but it's normal for them to take the Cup every two years
Safonov is the best player of Krasnodar in the 2019/20 season
Depay before Juve: If Lyon makes it to 1/4, it will be a serious bid
Adebayor on the city-real match: Madrid would be the favorite with Ronaldo in the line-up. This is a goalscoring machine