Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Fiji a evitat o catastrofă în meciul cu Georgia de la CM de rugby. Răsturnare spectaculoasă de scor

Naţionala de rugby a Fiji a învins sâmbătă seara cu scorul de 17-12 (0-9) reprezentativa Georgiei, în Grupa C a Mondialului din Franţa, într-un meci disputat la Bordeaux, şi este cu un picior în sferturile de finală ale competiţiei.

Jucătorii din Pacific, care au avut o revenire spectaculoasă în repriza doua, s-au impus prin eseurile lui Waisea Nayacalevu (51') şi Vinaya Habosi (68'), ambele transformate de Frank Lomani, acelaşi Lomani fructificând şi o lovitură de pedeapsă (65).

Georgia a punctat prin concretizarea a patru lovituri de pedeapsă de către Luka Matkava (5', 80') şi Davit Niniaşvili (19', 31').

Fiji este pe locul 2 în grupă, după Ţara Galilor, cu 10 puncte, şi trebuie să învingă în ultima partidă Portugalia, ultima clasată, chiar şi fără punct bonus, pentru a accede în sferturi. O victorie a Fiji în ultimul meci ar trimite Australia acasă, ceea ce ar fi o premieră nedorită pentru "canguri".

Australia mai are şanse la calificare doar dacă învinge, duminică, cu punct bonus ofensiv Portugalia, iar fijienii pierd săptămâna viitoare în ultima partidă a grupei, contra lusitanilor, ceea ce este puţin probabil.

Eveniment Quarterly Report