Filmările pentru emisiunea «Te cunosc de undeva!» sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor, au anunţat reprezentanţii Antenei 1. 

„A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct“, se arată în comunicatul remis „Adevărul“. 

Amintim că Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus şi internat la Institutul Matei Balş. Potrivit unor surse medicale, şi artista Ozana Barabancea se află internată la Spitalul Matei Balş, după ce testul pentru Sars-Cov-2 a ieşit pozitiv. 

Filmările pentru „Te cunosc de undeva!“ urmează a fi reluate după perioada de carantinare, mai spun reprezentanţii postului Antena 1.

„În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă“, au explicat oficialii televiziunii.