Lensa reacționează la două zile după dezvăluirile Libertatea în care mai mulți angajați au declarat că primul caz de infectare cu COVID-19 din companie a fost ținut secret și că abia după ce al doilea a ieșit la iveală s-au cumpărat teste pentru coronavirus..

Înainte de publicarea articolului inițial, ziarul a vorbit cu unul dintre fondatorii companiei, Daniel Crăciun, doar că aceasta a transmis atunci că nu poate confirma sau infirma informațiile.

„Așadar, în momentul de față, avem doi colegi confirmați cu COVID-19”, recunoaște compania, într-un răspuns transmis redacției.

Lensa susține că „încă din primele momente în care am fost informați despre această situație, am luat o multitudine de măsuri suplimentare față de cele standard, de protejare a sănătății angajaților și a clienților”.

Toți cei testați au ieșit negativ

Compania precizează că a achiziționat teste COVID certificate, iar toate celelalte persoane au ieșit negativ.

Lensa amintește și de o altă sursă a ziarului, Mihai Popescu, despre care spune că este un fost angajat, care „colaborează acum cu cel puțin cu o altă companie aflată în competiție directă”. Soția acestuia, care este unul dintre cei doi angajați infectați cu COVID-19 din compania Lensa, este în continuare angajată a firmei. Compania consideră însă că în cazul său „se poate vorbi despre un caz grav de conflict de interese”.

Răspunsul integral al companiei Lensa:

Firma Lensa recunoaște că are două cazuri de COVID-19, după dezvăluirile din Libertatea, dar spune că a luat măsuri de protejare a angajaților

Citeşte şi:

Condamnat definitiv pentru corupție în 2019, secretarul de stat din Ministerul Sănătății din guvernarea Ponta continuă să fie șef la stat, încălcând sentința tribunalului!

INTERVIU | Șerban Iosifescu, expert în educație: La ce trebuie să se uite părinții și elevii când aleg un liceu. Cum ajunge codul poștal să prezică nivelul de studii al copiilor

Coronavirus în România | Bilanț îngrijorător: 450 de cazuri noi și 49 de persoane vindecate, în ultimele 24 de ore. Numărul pacienților de la Terapie Intensivă, în creștere

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială

PARTENERI - GSP.RO

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială

Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate

HOROSCOP

Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate