Romania

Fostul primar al Beiuşului, Adrian Domocoş, achitat definitiv în dosarul „Unicarm"

În dosar, Adrian Domocoş a fost acuzat de luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi conflict de interese, iar Vasile Lucuţ, patronul Unicarm, de dare de mită şi complicitate la spălarea banilor.
Practic, magistraţii Curţii de Apel Oradea au menţinut sentinţa de achitare, pronunţată de judecătorii Tribunalului Bihor.

,,Hotărârea iniţială pronunţată de Tribunalul Bihor a fost rodul unei cercetări judecătorești laborioase și a unei chibzuințe desăvârșite a judecătorului fondului, iar astăzi am primit confirmarea Curții de Apel, care analizând la fel de scrupulos, a ajuns la aceeași concluzie. Această hotărâre de achitare este, din punctul meu de vedere, dovada simplă și incontestabilă a faptului că sistemul judiciar funcționează”, a declarat avocatul Bogdan Bodea, apărătorul lui Adrian Domocoş.

Achitări pe linie în dosarul Unicarm

Citiți principiile noastre de moderare aici!

FOTO: Adevărul

Judecătorii Curţii de Apel Oradea l-au achitat joi, 6 august 2020, pe fostul primar al municipiului Beiuş, Adrian Domocoş, în dosarul Unicarm, instrumentat de DNA Oradea.

Scris de Crina Dobocan - Judecătorii Curţii de Apel Oradea l-au achitat joi, 6 august 2020, pe fostul primar al municipiului Beiuş, Adrian Domocoş, în dosarul Unicarm, instrumentat de DNA Oradea.

Football news:

Glebov received a red card for a foul on a Maccabi player in midfield. Var on match no
Aaron Ramsay: Under Pirlo, Juve players have more fun
Aubameyang on the decision to stay at Arsenal: Arteta is a key factor. He said: You can create a legacy here
You will get high from Rostov's goal as from your favorite song. Shomurodov from the fly in touch closed a crazy pass Normann 40 meters
Valery Karpin: Maccabi is a playing, pressing team. It is very dangerous to let her do everything
Barcelona will make one last attempt to sign Lautaro
Lingard's agents are in talks with clubs from England and Europe