Romania

(FOTO) Staţia care se integrează plăcut în peisajul Copoului

Designul si amenajarea statiei George Coşbuc din Copou re-creaza un spatiu de relaxare de scurta durata, caracteristic unei gradini fascinante, unui parc ingrijit sau a unei zone urbane de insemnatate culturala. Personalizarea statiei a presupus utilizarea de elemente decorative realizate de Elis Pavaje - banca de gradina cu suprafata de lemn si stalpi din pavele folositi ca jardiniere in care au fost amplasati arbori de tuia naturali.

”Proiectul de promovare neconventionala realizat alaturi de WINK valorifica utilitatea si diversitatea produselor, potrivirea lor in peisaj si reprezinta, de ce nu, o sursa de inspiratie pentru cei care apreciaza amenajarea exterioara”,  spune Bianka Dobre, Director Marketing la Elis Pavaje.

Despre Elis Pavaje

Povestea Elis Pavaje incepe cu o micuta afacere de familie si ajunge azi la o echipa formata din 500 de angajati. Firma produce, proiecteaza si monteaza pavele si dale standard sau premium, produse pentru gradina, rigole, blocheti, boltari, borduri, auxiliare si elemente de canalizare pentru amenajari rezidentiale sau publice.

Despre WINK Public Multimedia

WINK este o companie de publicitate Out of Home (OOH) specializata in gestionarea de retele de digital signage, administrare si inchiriere de spatii de promovare multimedia outdoor si indoor.

Cele mai mediatizate realizari din portofoliul WINK sunt 78 de refugii iesene de calatori – reabilitate, personalizabile si popularizate datorita proiectelor creative prin care brandurile comunica inteligent cu consumatorii lor. Inceputa ca si proiect de reabilitare a statiilor de calatori din Iasi, investitia companiei in mobilierul stradal presupune modernizarea, mentenanta, curatarea statiilor si atribuirea de proiecte care se incadreaza frumos in spatiul colectiv si zona publica si care, dincolo de interactiunea cu consumatorii pe care brandurile reusesc sa o aiba, ofera calatorilor o alta perspectiva asupra transportului in comun, dar si asupra orasului Iasi.

Football news:

Rummenigge on buying out Perisic from Inter: Bayern haven't decided yet
Director of Tambov that Melkadze will not play with Spartak: we do not have a free 3-5 million rubles
Juventus wanted to swap Ramsey for Ntombela. Tottenham refused
Klopp on players who have played less than 5 matches: They will receive a gold medal. If you are not from the Premier League, something from me
Messi may move to Manchester City (Fox Sports)
Salihamidžić on the transfer San to Bavaria: It can make the difference in the game. Now we have top-level variability on our flanks
Cavani is close to a contract with Roma