Romania

Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Voi continua reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 6

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Sunt şi am fost toată viaţa un om al faptelor. Ca politician, am fost mereu atras de lucruri concret, am propus în permanenţă proiecte realizabile şi am urmărit îndeaproape finalizarea lor. Apoi, ca Primar, am avut şansa să mă pot implica activ, să pun umărul la rezolvarea problemelor cu care s-au confruntat locuitorii Sectorului 6.

Paulo Coelho spunea că ”Lumea se schimbă prin exemplul tău, nu prin opinia ta”. Astfel, mi-am dorit, şi în mare parte am realizat ca Sectorul 6 să fie un exemplu de urmat pentru alte administraţii, iar cetăţenii să fie mândri de sectorul lor.
Pentru că, dincolo de vorbe, dincolo de promisiuni, dincolo de culori şi ambiţii politice, dincolo de opinii sau divergenţe, un primar este şi va fi judecat prin realizările sale. Doar acestea pot da măsura capacităţii, priceperii şi implicării sale.

Şi, ca să vă prezint concret, una dintre cele mai mari probleme cu care s-a confruntat Sectorul 6, până în vara anului 2016, a fost absenţa unei viziuni coerente pentru reabilitarea termică a blocurilor. Mi-am asumat această mare provocare încă de la începutul mandatului şi, alături de echipa mea, am demarat cel mai amplu proiect de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din România.

Voi continua să reabilitez zeci de mii de apartamente anual, astfel încât costurile de întreţinere pentru fiecare familie să fie cât mai reduse.
Şi voi continua să muncesc, până la reabilitarea tuturor blocurilor din sectorul nostru, înscrise în acest program european.
Un bloc reabilitat înseamnă mai mult decât izolare termică, înseamnă un spaţiu modern şi confortabil.

Mi-am propus ca transformarea mediului de locuit să fie una integrată şi să sporim confortul oamenilor. Principiul de la care am plecat cu acest proiect este că atât în apartament, cât şi în jurul blocului, trebuie să te simţi acasă. În acest sens, am amenajat grădinile blocurilor, aleile, trotuarele, parcările şi spaţiile de recreere din jurul acestora.
Voi continua modernizarea tuturor grădinilor de bloc, transformându-le astfel în oaze de verdeaţă şi voi extinde modernizarea iluminatului public şi arhitectural pentru toate spaţiile publice aflate în administrarea Primăriei Sectorului 6.

După cum vedeţi, lucrurile se mişcă în direcţia bună. Ele nu se vor opri aici. Voi continua să fac lucruri bune pentru Sectorul 6, voi continua proiectele începute, voi asculta în continuare vocea oamenilor şi vom demara proiecte noi.

Am încredere că oamenii din Sectorul 6 apreciază direcţia bună în care ne îndreptăm şi, pe 27 Septembrie, vor vota omul de care are nevoie sectorul pentru a continua lucrurile bine făcute.

Football news:

Sandro Tonali: Milan on the crest of a wave. The Rossoneri shirt is pressing, but I'm getting in shape
Kadyrov's adviser hit the judge in the groin, and his son was dismissed from Akhmat and banned for three years. At first they all denied
AEK Carrera lost both matches in the Europa League with a total score of 1:5
Stefano Pioli: Milan have not achieved anything yet. The season is long, we will face difficulties
Mourinho 0:1 with Antwerp: the Best team won and the worst team lost
Bale did not make a performance in his first three games for Tottenham. He hasn't scored since January
Father Courtois: Keylor Navas was not a good teammate. When he left for PSG, everything became easier