Astfel, clienţii şi angajaţii companiei pot avea certitudinea că sălile de jocuri Game World le oferă cele mai sigure condiţii din punct de vedere sanitar.

Certificarea obţinută de sălile de jocuri Game World din Bucureşti, Constanţa şi Braşov confirmă îndeplinirea unui număr mare de condiţii privind prevenirea infectării cu coronavirus.

Standardul DEKRA Trusted Facility (Locaţie de Încredere) este dezvoltat în Germania şi se acordă numai în urma unor evaluări şi controale în teren care sunt complete şi riguroase”, spune Cornel Iacob, director regional DEKRA România. „Auditurile noastre iau în calcul zeci de criterii. Astfel, se verifică atât documentaţia, cât şi spaţiile de funcţionare, prin vizite la faţa locului. În cazul Game World, inspecţiile au vizat atât spaţiile operaţionale, cât şi cele destinate angajaţilor, recepţia şi spaţiile comune.”

Printre companiile care au fost auditate şi au primit certificarea DEKRA pentru siguranţă în prevenirea infecţiilor cu coronavirus se mai numără o serie de hypermarket-uri, clinici, depozite şi show-room-uri.
Încă de la primele manifestări ale pandemiei am considerat siguranţa clienţilor şi a angajaţilor noştri ca fiind o prioritate. Această certificare, prima la nivelul industriei jocurilor de noroc din România, demonstrează încă o dată responsabilitate faţă de clienţi, angajaţi şi public”, declară Attila Török, director de strategie al companiei Game World România. „Între luna iunie 2020 şi februarie 2021, Game World a investit în acest scop peste 155.000 de euro, pentru a achiziţiona separatoare pentru spaţiile de joc, dispozitive electronice de scanare automată a temperaturii, echipamente de dezinfectare a suprafeţelor cu o tehnologie bazată pe ozon şi diverse alte echipamente şi consumabile.”
Deşi în 6 din ultimele 11 luni sălile de jocuri Game World au avut activitatea suspendată, compania nu a făcut disponibilizări în rândul celor 400 de angajaţi. Mai mult, în 2020 Game World a susţinut prin donaţii în valoare de aproximativ 65.000 de euro mai multe spitale din Bucureşti şi alte oraşe, precum şi echipele SMURD din Constanţa, Alba Iulia şi Braşov.

Potrivit unei declaraţii a ROMSLOT – Asociaţia Organizatorilor de Sloturi din România, sălile de jocuri au cel mai scăzut risc epidemiologic dintre toate activităţile care se desfăşoară în spaţii închise. Clienţii şi angajaţii trebuie să poarte măşti, este asigurată distanţarea socială, iar spaţiile sunt supravegheate cu camere video.

Game World România este operator de jocuri de noroc licenţiat ONJN cu licenţa nr. L1190541H000972 Game World Invest este operator de jocuri de noroc licenţiat ONJN cu licenţa nr. L1173023H000787