Romania

Gigi Becali s-a săturat după ce FCSB şi-a luat adio de la titlu: 'Mă dezgustă, mă dezamăgeşte atitudinea'

Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, sâmbătă seară, după meciul FCSB – FC Botoşani, scor 1-1, că echipa bucureşteană, formată din jucători de valoare, a ajuns una “de pluton” şi că îl dezamăgeşte atitudinea fotbaliştilor.

“Dezamăgit că ce? Jucători care au valoare, care iau salarii mari, au ajuns echipă de pluton, au ajuns să nu bată Botoşani. Cad pe jos, sunt neantrenaţi. Cred că nu sunt bine antrenaţi. Când intră joacă bine prima repriză, după aia nu mai pot. Nu pot să-mi dau seama. N-ai ce măsuri să iei, asta e. Coman a jucat bine, n-ai ce să-i zici. Dumitru are calitate, dar fuge de joc. Dacă tu fugi de joc, te caută mingea. Nu mi-e teamă de loc de Europa. Dar dacă joci aşa nu o baţi pe Sepsi. Cupă europeană prinzi, dar mă dezgustă, mă dezamăgeşte atitudinea, că noi valoarea o avem. Nu avem bărbăţia aia de care tot vorbesc. Să joci cu Botoşani în halul ăsta, ca în repriza a doua? Ce să-i zici şi lui, săracul? (n.r. – lui Vintilă). Nu e problema de schimbat Vintilă. Măcar ştiu că ne-am luat adio de la titlu şi nu ne mai gândim la el. Dacă jucăm aşa nu poţi să vinzi nici jucătorii. Nici Man nu mi-a plăcut, nu mi-a plăcut deloc”, a spus Becali, care a fost prezent la meci.

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Coman ’13 pentru gazde şi Ţigănaşu ’22 pentru oaspeţi.

În minutul 16, de la FCSB a fost eliminat Iulian Cristea pentru un fault la Keyta. În minutul 31, a fost eliminat şi Papa, de la FC Botoşani, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Football news:

Barcelona and Bayern have won the Champions League 10 times. 6 other participants of the 1/4 final of 0 cups
Gennaro Gattuso: Napoli fell asleep for half an hour and gave Barca victory. We dominated and hit more often
Lewandowski finished off Chelsea: 2 goals and 2 assists. His statistics this season are more than space
Barca flick: Not focusing on Messi. We want to show our strengths
Lewandowski scored 7 (3+4) points in two games with Chelsea and participated in all of Bayern's goals
Messi has been scoring in the Champions League for 16 years. More only have Raul-17
Luis Suarez: the main Thing is that Barcelona goes further. Bayern are one of the candidates to win the Champions League, just like other teams