Ginecologul Gheorghe Popescu are contract de servicii la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște și este bănuit că ar fi încasat și alte sume de la paciente, în afara celor 1.400 de lei cu care a fost prins în flagrant de ofițerii DNA, relatează gazetadambovitei.ro.

Depuatul USR Emanuel Ungureanu a scris pe Facebook că familia pacientei l-a contacat pentru un sfat atunci când medicul a pretins banii, iar el i-a sfătuit să facă denunț. Acum femeia rămasă în spital suferă repercursiuni, iar deputatul cere public instituțiilor să o protejeze pe femeie!

„BESTII!

Astăzi, ofițerii DGA Târgoviște au arestat un medic ginecolog care a pretins 1500 de lei mită unui cuplu sărac dintr-un sat din Dâmbovița.

Medicul i-a pretins bani soțului, șpaga trebuia dată după intervenție și a fost împărțită ulterior între ginecolog, anestezist și o asistentă de la sală.

Medicii și asistentele din spital au reacționat prompt împotriva victimei șpăgarilor, colegial, frumos, nu?” a scris Emanuel Ungureanu

Deputatul USR a reprodus mesajul primit de la soțul pacientei din Dâmbovița.

„Citiți cu atenție mesajul celui care a avut curajul să denunțe faptul că i s-au pretins bani pentru ca soția să nască în condiții bune.

Anunțul făcut de ministrul Sănătății. Greșeala făcută de anestezistul care a sedat copilul la clinica stomatologică

Recomandări

Anunțul făcut de ministrul Sănătății. Greșeala făcută de anestezistul care a sedat copilul la clinica stomatologică

 

„Sa trăiți, ma scuzați ca va deranj din nou dar este o problema foarte grava din punctul meu de vedere cu soția mea la spital, de dimineață la ora 6:30 o asistenta și nu prea voia sa ii facă tratamentul pe motiv ca „l-a aranjat pe doctor” iar acum 30 de minute a venit un domn doctor ginecolog Tomescu a întrebat-o dacă ea e ……. iar când a ieșit din salon a înjurat-o de toate alea și avea și el o pacienta cu soția în salon operata ieri și a mutat-o din acel salon”

Acest om a avut încredere în mine, l-am sfătuit să îl denunțe pe șpăgar la DGA și acum se teme că personalul medical din spitalul Târgoviște îi vor face rău soției.

Rog public instituțiile statului să protejeze această familie și medicii și asistentele care le plâng de milă colegilor șpăgari și fac presiuni asupra acestei familii să fie aspru pedepsiți!” a solicitat Emanuel Ungureanu.

Sursa foto: gazetadambovitei.ro

Citeşte şi:

Copilul de patru ani, care a murit după un tratament stomatologic, sedat cu propofol. Anestezistul de la clinica Teddy Care, cercetat pentru ucidere din culpă

După succesul cu tabletele, STS cumpără 30.000 de smartphone-uri pentru alegeri

Percheziții DNA la Spitalul Floreasca și la doctorul Mircea Beuran, pentru o posibilă luare de mită

Ce facea Ilie Năstase in decembrie 1989. Poveste halucinantă de la Revoluție, Țiriac a înlemnit: „Tu ești zdravăn la cap?!”

GSP.RO

Ce facea Ilie Năstase in decembrie 1989. Poveste halucinantă de la Revoluție, Țiriac a înlemnit: „Tu ești zdravăn la cap?!”

Horoscop 13 februarie 2020. Capricornii au nevoie de pace în familie

HOROSCOP

Horoscop 13 februarie 2020. Capricornii au nevoie de pace în familie