logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Hakan Sjostrand, oficial Federația Suedeză de Fotbal: Decizia UEFA în privința României este greșită

UEFA

Hakan Sjostrand, secretarul general al Federației Suedeze de Fotbal, a declarat, sâmbătă, după ce Comisia de Disciplină a UEFA a decis că în meciul disputat cu selecționata României, scor 0-2, nu au existat maniestări rasiste, că decizia celor de la UEFA este greșită.

Citește și: Marcel Vela, intervenție în FORȚĂ! Capul care ar urma să CADĂ - Va fi cutremur într-o instituție a statului

”Noi nu am fost informați, pentru că nu suntem o parte directă în acest caz. Abia am văzut că informația asta a început să circule în media. Dacă este adevărată, noi credem că este foarte ciudat și cu siguranță greșit. Am trimis declarațiile lui Alexander Isak și Robin Quaison și, bazându-ne pe pe informațiile lor, credem că această decizie este foarte ciudată. Vom vedea ce putem face și ce ar trebui să facem în legătură cu această decizie. Dar dacă România a fost considerată nevinovată, se transmit semnale complet greșite. Îl susținem pe Alexander Isak orice ar fi. Nimeni nu ar trebui să fie subiectul rasismului”, a declarat Hakan Sjostrant pentru SVT.

Federaţia Română de Fotbal a fost amendată cu 40.500 de euro pentru folosirea materialelor pirotehnice, aruncarea de obiecte în teren şi afişarea de bannere interzise.

Themes
ICO