Romania

Horoscop zilnic, 27 noiembrie. Săgetătorii nu își pot controla emoțiile

Horoscop zilnic, 27 noiembrie. Săgetătorii nu își pot controla emoțiile Hepta

Berbec

Ai multe responsabilități și simți că nu îți ajunge timpul să le duci la bun sfârșit pe toate. În această zi, înveți că nu este o rușine să ceri ajutorul atunci când ești în impas.  

Taur

Ziua de azi este despre tine. Vrei să înveți cât mai multe lucruri despre tine, iar pentru început trebuie să îți faci ordine în gânduri. Meditația este o idee bună.

Gemeni

Creativitatea te caracterizează azi. Reușești să duci la bun sfârșit o serie de proiecte pe care le-ai început de mult, dar cărora nu le-ai acordat suficient timp în trecut.

Rac

Petreci timp cu familia și reușești să te relaxezi mai mult decât ți-ai fi imaginat. Ai avut parte de o săptămână agitată, iar timpul petrecut cu familia te ajută să-ți reîncarci bateriile.

Leu

Reiei legătura cu un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Rezolvați un conflict mai vechi pe care l-ați avut și îți dai seama că orgoliul te-a ținut mult timp pe loc.

Fecioară

Înveți lucruri noi care te ajută pe plan profesional. Îți îndrepți atenția spre tot ce înseamnă muncă, iar acest lucru te ajută să crești profesional. Ai parte de o zi productivă.

Balanță

Vrei să îi vezi pe toți cei din jurul tău fericiți, așa că îți concentrezi atenția pe problemele cu care aceștia se confruntă. La finalul zilei, te simți împlinit și fericit.

Scorpion

Reacționezi impulsiv și intri în conflict cu persoanele importante din viața ta. Este important să acorzi mai multă atenție părerilor pe care le au aceste persoane din viața ta.

Săgetător

Sensibilitatea te caracterizează. Nu reușești să îți controlezi emoțiile și simți că orice ai face o să răbufnești. Încearcă să petreci mai mult timp în compania propriei persoane.

Capricorn

Începi să te gândești mai mult la efectele pe termen lung pe care acțiunile tale le au. Astfel, începi să fii mai atent la detalii și acorzi mai mult timp fiecărei responsabilități în parte.

Vărsător

Romantismul este parte important din această zi. Petreci timp cu partenerul de cuplu, iar acest lucru te ajută să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Pești

Vrei să renunți la o serie de obieceiuri nesănătoase, însă nu găsești determinarea necesară pentru a face acest lucru. Încearcă să discuți cu o persoană care îți poate oferi mai multă perspectivă.

Football news:

Ronaldo: Ronaldo is not the same as in Real Madrid. Now he knows how to control himself. Staying in the shadows for the entire match, he can harm the opponent in a minute
Soslan Gatagov is among the commentators of the Liverpool - Manchester United match on Okko. Track with Stognienko-separately
Ronald Koeman: Messi will decide whether to play with Athletic or not. With Leo Barcelona stronger, we lack his creativity
Deschamps on Benzema's racism allegations: I'll never forget it. He crossed the line. Under the influence of cruelty got my family
Ibrahimovic forced the defender to take off his gloves in his debut for Milan , otherwise the opponents will not be afraid of Zlatan's methods
Olivier Giroud: Zlatan thought he could still give something to European football, and he proved it. I'm ready too
Michel Platini: Dybala is from the category of players like Maradona and Neymar. He is not Ronaldo and not Messi