Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

În casa unei românce, polițiștii italieni au găsit vinul și mărturiile furate de la o viitoare mireasă și 365 de grame de cocaină

În noaptea dintre 28 și 29 septembrie, militarii Companiei de Carabinieri din Livorno i-au arestat pe româncă și pe concubinul ei.

Bărbatul de 37 de ani, cu precedente infracționale, fusese identificat în centru, lângă intrarea într-o clădire, întâlnindu-se și discutând cu doi compatrioți. Când carabinierii s-au apropiat, cei trei au încercat să scape, dar au fost prinși.

Deși percheziția corporală nu a scos la iveală nimic ilegal, având în vedere împrejurările controlului, atitudinea suspectă a bărbatului și tentativa de fugă, precum și precedentele acestuia, carabinierii au decis să investigheze mai departe prezența lui în zonă.

Tunisianul a încercat să nege că locuiește în zonă, neavând o reședință în Livorno, dar polițiștii au identificat rapid apartamentul în care era efectiv domiciliat bărbatul, împreună cu românca de 36 de ani.

Percheziția locuinței a dus la descoperirea a 365 de grame de cocaină ascunse în dormitor. Deși femeia a încercat să nege că știa despre existența substanței, polițiștii au descoperit că sertarul în care se aflau ascunse drogurile erau folosit de ambii și conținea și o sumă de bani. Alți bani, în total 8.630 de euro în bancnote de diferite valori, au fost găsiți în alte două locuri din dormitor, în timp ce într-o altă încăpere a casei au mai fost găsite 53 de grame de hașiș și trei cântare electronice de precizie.

„Cei rămași”. Viața ultimilor muntăreni din Munții Apuseni. Cum arată școala din junglă

Recomandări

„Cei rămași”. Viața ultimilor muntăreni din Munții Apuseni. Cum arată școala din junglă

În casă au fost găsite 24 de sticle de vin valoros, inclusiv unele de valoare, de la Labronico, și șampanie. Confetti cu numele unor tineri căsătoriți erau atașate la 5 sticle de vin francez. Poliția a mers la magazinul de vinuri de unde fuseseră achiziționate și apoi la viitoarea mireasă, care a confirmat că mărturiile de nuntă au fost furate, de asemenea și cadourile și vinurile.

Românca și concubinul ei au fost arestați și duși la secție, iar la finalul formalităților judiciare femeia a fost plasată în arest la domiciliu, sub acuzația de deținere în scopul traficului de substanțe stupefiante și primirea de bunuri sustrase.

În timpul ședinței de la Tribunalul din Livorno, judecătorul a decis arestarea și trimiterea la închisoare a bărbatului de 37 de ani.