logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Incendiu de amploare în Prahova: Focul s-a extins de la un camion încărcat cu baterii de telefon

incendiu pompieri

Pompierii din Prahova intervin, joi, în Bucov, pentru stingerea unui puternic incendiu. Flăcările s-au extins de la un camion care transporta baterii pentru telefon la un depozit de deșeuri auto și la două mașini, iar fumul gros se vede de la mare distanță, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au fost chemați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară, în Bucov.

Inițial, flăcările au cuprins încărcătura, respectiv 500 kg baterii pentru telefon. Apoi, focul s-a extins de la mașina la un depozit de deșeuri auto și doua autoturisme.

Citește și: Alertă cu bombă la un sediu Amazon: Angajații au fost evacuați

„Un incendiu violent s-a extins de la o autoutilitară încărcată cu baterii de telefon la un centru de colectare auto și autoturisme dezmembrate din localitatea prahoveană Pleasa. Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 400 mp. La locul evenimentului au fost mobilizate 5 echipaje de stingere”, a spus Vasiloae.

Având în vedere degajarile mari de fum, oamenii au fost avertizați prin Ro-Alert.

Themes
ICO