Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Incendiu într-un club din Murcia. Cel puțin șapte persoane au murit, iar două sunt date dispărute UPDATE

UPDATE 13.20: Șapte persoane au decedat ca urmare a incendiului din clubul Teatre din Murcia. Autoritățile nu au oferit detalii despre locul în care a fost găsit cel de-al șaptelea deces. Inițial, primarul a anunțat că șase persoane carbonizate au fost găsite în club. Două persoane sunt date în continuare dispărute.

***

Știre inițială: Incendiul a izbucnit în Teatre și s-a extins și în alte cluburi de noapte din zona comercială și de agrement cunoscută sub numele de Las Atalayas.

Cele șase persoane care au decedat au fost găsite carbonizate de către pompieri. „În acest moment au fost găsite șase cadavre și căutările continuă”, a spus primarul din Murcia, Jose Ballesta.

🔴 ACTUALIZACIÓN | Al menos seis muertos y cuatro heridos en el incendio de la discoteca Teatre en Murcia

En el #Canal24Horas hablan con José Ballesta, alcalde de Murciahttps://t.co/99J9LtUOXc pic.twitter.com/LmxYVDcPrQ

— RTVE Noticias (@rtvenoticias) October 1, 2023

Pe lângă decese, cel puțin alte patru persoane, două femei de 22 și 25 de ani și doi bărbați de 41 și 45 de ani, au fost spitalizate din cauza inhalării de fum.

Serviciile de urgență caută persoane dispărute care se aflau în incintă clubului în momentul izbucnirii incendiului. Înainte de a începe căutarea victimelor, autoritățile aveau informații despre 8 persoane dispărute dintr-un grup de prieteni care sărbătoreau o zi de naștere. Aceștia nu au putut fi contactați după stingerea flăcărilor.

„Cei rămași”. Viața ultimilor muntăreni din Munții Apuseni. Cum arată școala din junglă

Recomandări

„Cei rămași”. Viața ultimilor muntăreni din Munții Apuseni. Cum arată școala din junglă

Imagini publicate în mediul online, după incendiu, au arătat zeci de tineri pe străzile din apropierea cluburilor de noapte, în timp ce o coloană uriașă de fum negru iese din interior. Majoritatea oamenilor au reușit să părăsească singuri zona.

🔴 Seguimos trabajando en la zona, se incorpora a las labores de extinción helicóptero de la @dgsce_RM y 1 vehículo BNP de @BomberosCEIS_RM
En el lugar @MurciaPolicia @EmergenciasMur pic.twitter.com/rJ4bUejFPU

— Bomberos Murcia (@BomberosMurcia) October 1, 2023

Nu este clar ce a provocat incendiul, care a izbucnit într-un moment în care în club încă se afla un număr mare de persoane.