logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Irina Begu urmează exemplul Simonei Halep și RENUNȚĂ la echipa de Fed Cup: Care sunt motivele din spatele deciziei

Sorana Cîrstea Irina Begu Florin Segărceanu Fed Cup

Irina Begu  și-a anunțat, temporar, retragerea din echipa de Fed Cup, după eliminarea de la Australian Open, anunță gsp.ro.

Întâlnirea dintre echipa României și cea a Rusiei va avea loc pe 7 și 8 februarie, în sala Polivalentă din Cluj. La finalul anului trecut, Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) anunțase că nu va juca împotriva Rusiei, astfel că Florin Segărceanu va avea dificultăți serioase în alcătuirea echipei. Monica Niculescu (32 de ani, 129 WTA) e la rândul ei în dubii, în timp ce Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 111 WTA) e în continuare în proces de recuperare, urmând să revină pe teren abia în martie.

Virusul ucigaș din China continuă să facă victime - OMS ar putea declara urgență globală

„La Fed Cup n-o să fiu. L-am anunțat pe domnul Segărceanu din decembrie că nu voi juca. În momentul de față, prioritatea mea este să mă calific la Jocurile Olimpice. Am șase luni la dispoziție ca să fac asta, iar clasamentul nu e în favoarea mea în acest moment; mai am și câteva puncte de apărat în perioada următoare, și în aceste condiții, îmi va fi greu să joc Fed Cup.

Practic, de cinci ani am jucat an de an Fed Cup, de două ori pe an, însă în momentul de față va trebui să calculez mai bine și să iau o decizie cât mai înțeleaptă”, a declarat Irina Begu, potrivit gsp.ro.

Themes
ICO