Romania

Jandarmeria dezminte informatiile conform carora ar fi impartit masti si gel dezinfectant participantilor la priveghiul interlopului Florin Mototolea

Jandarmeria Bucuresti a dezmintit informatiile aparute in spatiul public, potrivit carora ar fi impartit masti si gel dezinfectant membrilor clanului Duduianu la priveghiul lui Florin Mototolea, alias Emi Pian. DGJB transmite ca a cerut familiei defunctului sa distribuie materiale de protectie celor prezenti acolo.

"In legatura cu informatia lansata in spatiul public, conform careia Jandarmeria distribuie masti gratuite la un eveniment privat din Capitala, Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari:

Afirmatia la care se face referire este falsa. Jandarmeria Capitalei a recomandat organizatorilor evenimentului privat sa distribuie participantilor materiale de protectie a sanatatii individuale. Mastile de protectie si materialele dezinfectante au fost puse la dispozitia participantilor de catre organizatorii evenimentului privat.

Recomandarile consecvente ale Jandarmeriei au fost de respectare a masurilor de protectie a sanatatii individuale si a normelor legale in vigoare, pentru a preveni situatii care sa constituie factor de risc pentru comunitate", a transmis Jandarmeria Bucuresti.

Citeste si: Seful Politiei Capitalei a ajuns la resedinta clanului Duduianu, unde are loc priveghiul interlopului Mototolea: Au fost aplicate peste 100 de sanctiuni contraventionale


Football news:

Juventus loaned Luca Pellegrini to Genoa
Palace, Brighton and Sheffield want to buy Brewster. Liverpool ask for 25 million pounds
Milan have offered 4 million euros for the striker Bodo-Glimt Gauge. He scored them in the Europa League
Atletico showed a photo of Suarez in three sets of uniforms
Lemar is Interesting to Leipzig
Chelsea midfielder Loftus-cheek is wanted by West ham, Southampton and Aston Villa
Khimki want to sign Mirzov, Djordjevic and Grigalava (RB-Sport)