Romania

La Sarmizegetusa Regia se va intra doar cu MASCĂ

sarmizegetusa

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie şi în arealul sitului arheologic de la Sarmizegetusa Regia, din Munţii Orăştiei, în contextul în care în întreg judeţul Hunedoara este deja valabilă o măsură similară dispusă de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a informat marţi administraţia monumentului istoric, anunță AGERPRES.

"În urma deciziei luate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, care impune obligativitatea purtării măştii de protecţie de către toate persoanele prezente în spaţii publice deschise, vă recomandăm să purtaţi masca de protecţie, astfel încât aceasta să acopere gura şi nasul pe parcursul vizitei dumneavoastră în situl arheologic Sarmizegetusa Regia", se menţionează marţi pe pagina oficială a Administraţiei Sitului Sarmizegetusa.

Citește și: DNA intră la rupere! Fost director al Apelor Române, reţinut pentru luare de mită

Sunt exceptaţi de la portul măştii de protecţie copiii cu vârste mai mici de cinci ani. De asemenea, este interzis accesul grupurilor mai mari de 50 de persoane.

Purtarea măştii de protecţie a devenit obligatorie, de la 1 august, pe teritoriul judeţului Hunedoara, în condiţiile în care autorităţile au constatat o tendinţă crescătoare a ratei de infectare cu noul coronavirus.

Football news:

Chelsea have conceded the most away goals in the Premier League since the start of last season - 42
Koeman convinces BarSU to buy Depay. Barcelona manager Ronald Koeman still wants to see Lyon forward Memphis Depay in the team
Hasselbaink on Tiago Silva: He's still a little out of shape. Surprised to see him start
The 43-year-old captain of Montpellier plays 30+ matches every season. He doesn't drink alcohol and doesn't go to night clubs
Luis Suarez: I came to Atletico for trophies
Silva's mistake led to West Brom's goal. Tiago - Chelsea captain in his debut match in the Premier League
Kononov's daughter got sick. He decided to stay with his family in Moscow