Romania

Ladislau Boloni si-a anuntat demisia

Antrenorul roman Ladislau Boloni considera ca se va desparti in aceasta vara de echipa belgiana de fotbal Antwerp, dupa cum a declarat pentru publicatia De Gazet van Antwerpen.

''Nu cred ca vom merge mai departe'', a afirmat fostul international roman, in varsta de 67 de ani.

"Am ajuns la un punct in care urmatoarea etapa ar fi atacarea titlului, iar acest lucru reclama o alta filosofie. Nu cred ca putem progresa in acest moment'', a mai spus fostul antrenor al echipei Standard Liege.

Boloni, aflat de trei sezoane la Antwerp, ar dori sa continue sa antreneze: ''Mi-ar placea sa raman activ in fotbal. Sunt destul de naiv sa cred ca inca mai pot sa transmit energia si cunostintele mele''.

In actualul sezon, declarat incheiat dupa 29 de etape, pe primul loc s-a clasat FC Bruges, cu 70 puncte, urmata de KAA Gent, 55 puncte, Sporting Charleroi, 54 puncte, Royal Antwerp FC, 53 puncte, etc.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.


Football news:

Angel Di Maria: I'm Glad I didn't move to Barca in 2017. I am happy at PSG
The wife of a Serbian from galaxy called for shooting rioters
Modric on how Mourinho criticised Ronaldo: Cristiano almost cried at half-time
Giorgio Chiellini: I came close to leaving Juve twice: to Real Madrid in 2010 and to Manchester City in 2011
Herrera on Neymar and Mbappe: PSG don't sell stars, they buy them
Enrique on the 2015 Champions League final: Told the team: the Worst thing that can happen is to be a Juve player in a match against Barca
Gladbach shows how the concepts of Cruyff and Guardiola can be applied