logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Legendarul sportiv Hakan Șukur, fost coleg cu Hagi, trăiește un coșmar și îl spulberă pe Erdogan într-un interviu în presa occidentală

hakan sukur hagi

Hakan Șukur (48 de ani), unul din cei mai cunoscuți sportivi din Turcia, a oferit un interviu în presa din Germania, în care a vorbit despre situația în care se află de cinci ani, de când a fost nevoit să plece din Turcia din cauza regimului impus de Recep Erdogan. Fostul atacant de fotbal a fost considerat trădător, i-a fost luată toată averea și s-a refugiat în SUA, unde își câștigă traiul având job-uri obișnuite. Hakan Șukur lucrează într-o cafenea, iar în timpul liber devine șofer de Uber.

”Erdogan mi-a luat totul. Mi-a luat dreptul la libertate, nu m-a lăsat să mă exprim, nu mi-a dat dreptul să muncesc. Am câteva apartamente în Turcia, dar nu pot să le închiriez. Toți chiriașii care au încercat să stea acolo s-au trezit cu amenințări. Și eu am fost păzit pentru o perioadă după ce m-am mutat aici, am avut sprijinul autorităților. Am ajuns la fundul sacului, trebuie să muncesc în fiecare zi. Eu iubesc Turcia, dar sunt inamicul politicii eronate” , a spus Hakan Șukur în Bild.

Hakan Șukur este cel mai bun marcator din istoria naționalei de fotbal a Turciei. Hakan Șukur a avut o carieră importantă, a jucat inclusiv alături de Gheorghe Hagi la clubul Galatasaray și și-a pus amprenta în fotbalul european, evoluând la echipe cu nume, precum Bursaspor, Galatasaray, Torino, Inter, Parma sau Blackburn. A câștigat 17 trofee, iar cele mai importante sunt Cupa Italiei cu Parma (2002) și Cupa UEFA cu Galatasaray (2000).

Vezi si: Traian Băsescu bate cu pumnul în masă la Bruxelles: Asta este inacceptabil pentru România / VIDEO .

Themes
ICO