Romania

Lider județean PSD, după atacurile la Patriarh: Se va face voia Lui Dumnezeu, cu ajutorul oamenilor, pe 6 decembrie

PSD

Preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, transmite un mesaj pro-ortodoxism, pe fondul afirmațiilor recente ale Patriarhului despre cei care opresc evenimentele religioase.

„De cine să le fie frică unora? De Dumnezeu sau de Patriarh?! Noi, românii, suntem popor apostolic, noi nu am fost creștinați cu forța și nici nu ne-a fost impusă crucea. Datorită Sfântului Apostol Andrei, noi am primit crucea și am îmbrățișat credința creștin-ortodoxă. Trăim zile complicate, iar acum dezbaterile legate de declarațiile Preafericitului Daniel văd că aprind spiritele unora de la Guvernare. Răspund eu la întrebare: să nu vă fie frică de Dumnezeu, nici de Patriarh, pentru că Dumnezeu este dragoste, iar Patriarhul este cel care ni-L arată nouă pe Dumnezeu, prin menirea pe care o are în fruntea Bisericii Ortodoxe Române.

Ei bine, da, cei care au interzis slujbele în biserici se pare că au sfârșit tragic, în 1989. Cei care fac, acum, același lucru să nu se teamă pentru că se va face voia Lui Dumnezeu, cu ajutorul oamenilor. Pentru că oamenii vor decide, pe 6 decembrie, dacă ei liberalii și acoliții lor vor rămâne sau vor pica de la guvernare. Atât astăzi, fără să mai cataloghez în vreun fel modul în care conduc ei țara, de la prim-ministru în jos și invers”, a scris Constantin Rădulescu pe Facebook.

Vezi și: Cum ar putea arăta viitorul Guvern (variantele PNL) .

Football news:

Messi dedicated the goal to Maradona: under the Barca Jersey, he put on a retro Newells old boys t-shirt. Diego played 5 games for him in 1993
Cavani scored 3 (2+1) points, coming on as a substitute in Manchester United's match with Southampton. He has 3 goals in 5 games in the Premier League
Solskjaer about the comeback against Southampton (3:2): Manchester United never give up - this is a feature of the club
Koeman about 4:0 with Osasuna: an Important win, I'm happy. Barcelona can't afford to lose any more
Milan have scored in 29 consecutive Serie A games. This is a repeat of the club record of 1973
Messi dedicated the goal to Maradona, showing a newells old boys t-shirt
Clarence Seedorf: if Barcelona sign Depay, so much the better for them. One of Europe's top talents