logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Liderul PMP a explodat după declarația primarului din Târgu Mureș: 'Este o prostie ce a spus. Soluția este alta'

Eugen Tomac

Eugen Tomac a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că declarația primarului din Târgu Mureș referitor la cuplurile care își doresc copii „este o prostie”. Liderul PMP dezaprobă modul de gândire al edilului.

„Este o prostie ce a spus. Dezaprob total modul ăsta de gândire. Soluția cu rromi este alta. Educația”, a declarat Eugen Tomac, pentru MEDIAFAX.

Ionel Corbu, candidat la șefia PG, dă testul în fața ministrului Justiției: 'Rata achitărilor în numeroasele dosare pe care le-am finalizat a fost zero'

Primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea, a scris luni pe Facebook că populația trebuie conștientizată că responsabilitatea creșterii și formării unui copil este uriașă. El propune astfel introducerea unor anchete sociale obligatorii pentru cuplurile care vor să aibă copii.

Ulterior, Dorin Florea a venit cu explicații. El a afirmat pentru MEDIAFAX că propunerea vizând anchetele sociale în cazul femeilor din categorii defavorizate care nasc nu înseamnă rasism, ci responsabilitate, avertizând că România se confruntă cu o „bombă socială” care „va exploda”. Edilul spune că nu îl sperie CNCD.

Themes
ICO