Logitech G anunţă lansarea sistemului complet cu volan de curse şi pedale Logitech G923, ce aduce pasionaţilor un volan de curse de înaltă calitate pentru experienţa sim racing. Proiectat pentru maximum de realism, G923 aduce TRUEFORCE, un nouă tehnologie de force feedback care simulează cu precizie fizica de joc şi se concentrează pe sunetul motorului pentru a livra o experienţă de curse ultra-realistă.

„Un volan de curse genial poate fi diferenţa dintre terminarea cursei pe primul loc sau pierderea controlului şi ieşirea în decor fără să poţi să termini cursa” a declarat pilotul McLaren de Formula 1, Lando Norris.

„Noul volan Logitech G923 cu TRUEFORCE le oferă piloţilor o experienţă autentică în spatele volanului şi simulează momente şi elemente cheie pe care noi le simţim ca piloţi de curse. Pot să simt dacă partea din spate a maşinii pierde aderenţă sau dacă sunt pe punctul de a mă învârti, ceea ce îmi oferă cea mai bună şansă să o corectez rapid şi să rămân în faţa concurenţei".

Ce este TRUEFORCE

Utilizând în mod eficient fizica din joc şi componenta audio, tehnologia simulează realist efecte precum sunetul acceleraţiei motorului, tracţiunea pneurilor, mişcarea pe pistă şi rezistenţa maşinii la diverse acţiuni, prin transmiterea unor vibraţii şi efecte specifice direct în volan. TRUEFORCE se conectează la mecanicile de joc, având o capacitate de până la 4000 impulsuri pe secundă pentru a reda cu precizie detaliile din jocurile care oferă suport.

„În ultimii ani, am lucrat cu sim racers şi piloţi de curse profesionişti pentru a dezvolta o experienţă cât mai realistă de condus, precum nicio alta” a afirmat Ujesh Desai, manager general al Logitech G. „Cu TRUEFORCE chiar poţi să simţi circuitul, alături de alte caracteristici subtile pe care le ai în competiţiile auto. Chiar ridică cu adevărat experienţa la un alt nivel şi toţi cei care am încercat, plecăm mereu cu zâmbetul pe buze".

Proiectat pentru cei pasionaţi de jocuri video şi simulatoare de curse, volanul şi pedalele vin echipate cu finisaje metalice, pedale cu textură netedă şi înveliş de piele al volanului pentru a oferi un confort maxim. Mai mult de atât, Logitech G923 dispune şi de caracteristici precum:

●Controlul Dual-Clutch programabil – permite utilizatorilor să ia startul rapid şi cu o acurateţe ridicată, folosind ambreiaj dublu programabil, care facilitează tracţiunea cu minimum de patinare

●Indicator de turaţie integrat – indicatorul RPM LED incorporat indică nivelul de rotaţii pe minut şi alertează pilotul când atinge punctul maxim.

●Comenzi de joc amplasate pe volan – Comenzile de joc sunt amplasate pe volan pentru un control rapid şi uşor de accesat

●Pedala progresivă de frânare – dispune de un arc progresiv pentru un răspuns cât mai precis, iar capacitatea de redare a acţiunii efectuate, oferită de noua pedală de frânare aduce mai mult realism şi control.

●Disc selector cu 24 de poziţii – discul selector incorporat permite pilotului să ajusteze tracţiunea, cuplul, gestionarea automată a stabilităţii, balansul frânării şi multe altele.

Logitech G923 este disponibil pentru PC, PS4 şi Xbox One şi va fi compatibil cu noile Xbox Series X şi PS5. Logitech G923 va fi disponibil pe Logitech.com şi în magazinele partenere începând cu luna septembrie 2020 la un preţ recomandat de 1899.9 lei.