Romania

Lovitură de Palat ratată de Peni Hill şi Electrician: au tras, dar mingea n-a ajuns la poartă

Fiţi atenţi aicea, stimaţi telespectatori, cam cum se pune problema şi şmenul între conţilierii partidoiului ieşean, când e vorba de votat au ba în calitate de vice al premarelui pe omul buhaiului şantajist Ghihocel, cel pus pe liste de dipotatul deştept Grămadă în urma unui şantaj, aşa cum se aude prin piaţă la Alexandru, ba chiar şi pe la Nicolina (unii zic chiar că şi pe la piaţa de cornute de la Podu Iloaiei, lunea dimineaţă)! 

Cică ieri dimineaţă, înaintea şedinţelor conţilierilor locali, liberalul în cuget şi-n simţiri Peni Hill i-a luat deoparte pe conţilierii partidoiului, pe rând, şi le-a spus să facă bine şi să-l voteze vicepremare pe papiţoiul buhaiului, ăla cu nevasta în berou la Grămadă, că aşa a negociat el cu Electricianul şăf de la partidoi, şi în plus, că altfel vor avea multe zile fripte în gazeta de şantaj a buhaiului, care le va turna tone de lături în cap dacă nu fac cum spune el.

Hmm, băbăeţ, şi voi dragi liberali colegi de-ai lui, iacătă cam cum joacă Peni Hill, dacă-l laşi să se urce pe masă: îşi dă nădragii jos şi te face de baftă! Spuneţi şi voi, dragi telespectatori: nu era înainte mai bine cu Trump?

PS: De ce a forţat Electricianul şi Peni lovitura asta acum? Vorovim mâine...

Cea mai mare supărare politică din judeţ e la Paşcani

Dacă e să discutăm pe organizaţii, nu pe oameni, cică una din cele mai grele lovituri încasate la alcătuirea listelor actuale de la partidoi le-a luat trupa de la Paşcani, stimaţi telespectatori. O lovitură aşa de grea, cum n-a mai fost alta din ’90 încoace. Dacă până acum nu exista, nici măcar pe vremea autoritarului Solcanu, ca filiala de acolo să nu aibă minim un parlamentar, başca un secretar de stat chiar în Guvern, iacătă că acuma, tura asta, s-a ajuns că păşcănenii nu au mai primit nimica nimicuţa absolut: zero barat. Asta în condiţiile în care fostul premare avea antamat post de deputat, pupila lui fostă vice şi ea ceva pe la Iaşi, plus altele.

Or, ca să se ştie, filiala de acolo e una tare aducătoare de voturi, căci controla întreaga zonă. Nu întâmplător, acum două săptămâni când a venit de la Bucureşti la Iaşi nea Tudose, fostul premier, ca să mobilizeze activul de partid revoltat din cauza listelor acesta i-a cerut personal conţilierului judeţean Cristi Stanciu, om influent în zonă, să meargă acolo şi să pună lumea la mişcare, ca să nu se facă partidoiul de râs la procente duminica ce vine. Dar, deh, dacă n-ai cu cine? Aşa că tare suntem şi noi curioşi: va aduce ceva bun de ronţăit au ba, în bocancii de la Iaşi, Sfântul Nicolae?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Football news:

Conte on 2-1 with Milan: Before the winning goal, the result was unfair. Their goalkeeper is the best player of the match
Mikel Arteta: Arsenal did everything right, but they lost. Wins give confidence
Nicolo Barella: We proved that we are stronger than Milan
Go do your voodoo shit, you little ass. Ibrahimovic-Lukaku during the Cup match
Pioli on the defeat by Inter: The only difference was the relegation. There could be any result in equal teams
UEFA has no plans to abandon the Euro in 12 cities. Other options are undesirable
Eriksen scored for Inter for the first time in almost six months - Milan in the Cup in the 97th minute from a free kick