Romania

Ludovic Orban, pus într-o situaţie stânjenitoare de un candidat PNL: 'Am avut emoţii… Noroc că premierul şi-a făcut nevoile la Şuţu'

Ludovic Orban

Declarație cel puțîn nefericită a lui Adin Boboc, candidatul PNL la Primăria Ianca din judeţul Brăila. Miercuri seară, în timpul unei întâlniri electorale, în prezența lui Ludovic Orban, liberalul a povestit faptul că premierul „și-a făcut nevoile la Șuțu” (n.r. comuna Șutești), pentru că în oraşul Ianca nu există o toaletă publică, transmite debraila.ro.

„L-am așteptat pe domnul prim-ministru. A venit exact când trebuia, am discutat cu dumnealui și de luni o să-i întorc vizită. O să fiu la București, o lună-două, până o să îmi dea bani pentru localitatea asta. Este doar singura modalitate prin care pot să-l oblig să garanteze pentru mine. Am nevoie de bani pentru această localitate. Proiecte? Le știți, le-am discutat… Prioritar pentru mine este accesul la rețeau de gaze. Din punctul meu de vedere, nu se poate să nu avem gaze. Acest lucru este posibil și domnul prim-ministru va garanta chestia această, că lucrul este posibil și în următorii 2-3 ani vom avea gaze pe fiecare stradă și în fiecare localitate. Merităm asta! Al doilea subiect și a două prioritate a mea este faptul că tinerii au fost neglijați. De ce? Pentru că nu a existat interes. Al treilea subiect și îmi pare rău domnule prim-ministru că trebuie să… Am avut emoții… Am avut emoții pentru că vine primul-ministru la Ianca și nu avem o toaletă la care să aibă acces. Am avut emoții că nu avem o toaletă în târg. Noroc că și-a făcut nevoile la Șuțu! Îmi pare rău că trebuie să fac dintr-o toaletă publică un subiect”, a declarat Boboc.

La evenimentul electoral organizat în față Casei de Cultură din Ianca au participat aproximativ 100 de persoane. Adin Boboc este contracandidatul social-democratului Fănel Chiriţă, actualul primar.

Football news:

Barcelona are concerned about the shape of the Target. The club believes that he did not work enough on vacation
Laporte was supported by van Dyck: Sorry, bro. No joy, even though we are rivals
Lautaro Martinez: Messi is the best in the world. He is always one step ahead of the rest
The Atletico stadium was painted pink as part of the campaign to fight breast cancer
Frank Lampard: nothing comes easy in the Champions League. This is a great platform to learn new things
Ronaldo was not included in the Juve bid for the match against Dynamo Kyiv
Bruno on the role of captain: I didn't expect it. Tomorrow it's not about me, it's about the team. Everyone should be a leader