Romania

Macauley Culkin va juca în serialul 'American Horror Story'

festivalul filmului european

Macauley Culkin, starul francizei "Singur acasă", va juca în serialul de succes "American Horror Story". Ştirea a fost primită cu entuziasm de fanii actorului. Anul trecut, platforma Disney+ a anunţat că pregăteşte un remake al filmului "Singur acasă".

Producătorii celebrului serial "American Horror Story" au anunţat, în ianuarie, că vor lansa trei sezoane noi.

Ryan Murphy, creatorul producţiei, a dezvăluit şi numele actorilor care vor juca în noile sezoane.

Nu sunt informaţii despre subiectul următorului sezon, dar Murphy a declarat pentru platforma Deadline că doreşte să reunească în distribuţie actorii preferaţi ai fanilor.

Alături de aceştia, un nume nou, cel al lui Macaulay Culkin, starul francizei "Singur acasă".

Citește și: Klaus Iohannis a semnat: cine este noul ambasador al României în Israel, după 3 ani de război Cotroceni - PSD

"American Horror Story" este un serial de televiziune american care a debutat în 2011 pe postul TV FX şi a avut nouă sezoane, primind, printre altele, 15 premii Emmy şi nouă nominalizări la Globurile de Aur

De cealaltă parte, platforma Disney+ a anunţat anul trecut că pregăteşte un remake al filmului "Singur acasă". Macaulay Culkin a reacţionat cu mult umor la acest anunţ, publicând pe Instagram o fotografie a sa mai puţin flatantă şi textul "Iată cum ar arăta de fapt versiunea actualizată a «Singur acasă»".

Rolul Kevin McCallister l-a ajutat pe Macauley Culkin să devină vedetă la Hollywood în anii 1990. Ulterior, însă, Macaulay Culkin a avut parte de o tranziţie extrem de dificilă de la statutul de copil-vedetă la acela de actor adult. După ce a renunţat la actorie în 1994, s-a întors în televiziune cu un rol în serialul "Will and Grace", în 2003.

Includerea lui în distribuţia popularului serial horror a fost salutată de fani.