Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Mădălina Ghenea, extravagantă la un eveniment din Milano. Ce rochie a îmbrăcat și cum au reacționat fanii români: „Ești mândria noastră”

Stabilită de ani de zile în Italia, acolo unde își și desfășoară activitatea ca actriță și ca fotomodel, Mădălina Ghenea e invitată la multe evenimente internaționale, undele care se desfășoară chiar în țara în care locuiește.

De curând, la Milano, orașul considerat Capitala Modei, a avut loc Săptămâna modei de la Milano, unde a fost invitată și românca Mădălina Ghenea. În cadrul evenimentului Sustainable Fashion Awards 2023, ea a făcut furori, a apărut îmbrăcată într-o rochie lungă, deschisă la culoare, cu franjuri.

Mădălina Ghenea, la Săptămâna Modei de la Milano

Ținuta i-a pus în evidență silueta, dar trăsăturile speciale. Ea s-a și scuzat pe Instagram că nu a putut fi mai activă, însă a avut un program foarte încărcat. „Au trecut câteva zile de când săptămâna modei s-a încheiat, dar a fost o perioadă plină.

Am filmat o campanie la nivel mondial, am defilat la o prezentare, am participat la mai multe evenimente și m-am distrat mult cu această ființă umană specială, alături de Stefano Parigi”, a transmis românca.

„Cei rămași”. Viața ultimilor muntăreni din Munții Apuseni. Cum arată școala din junglă

Recomandări

„Cei rămași”. Viața ultimilor muntăreni din Munții Apuseni. Cum arată școala din junglă

 

Pe Instagram, fanii români au reacționat: „Ești mândria noastră”, i-a scris un urmăritori actriței.

Cum a apărut Mădălina Ghenea acum câteva săptămâni, la Veneția

Mădălina Ghenea a avut o apariție fabuloasă pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția, la începutul lunii septembrie. Frumoasa româncă a purtat o ținută all white și a reușit să atragă privirile tuturor celor prezenți.

Modelul a fost fotografiat din toate unghiurile și arăta impecabil. Actrița a fost imaginea eleganței și a senzualității într-o rochie albă, simplă, din satin, semnată Pinko, un brand italian de modă pentru femei. Rochia era cu spatele gol, șliț adânc și o trenă impresionantă. Pentru a adăuga un plus de eleganță ținutei, Mădălina Ghenea a accesorizat-o cu un bolero elegant din pene de struț.

În picioare, actrița a purtat o pereche de sandale prețioase de la Rene Caovilla, iar prețul unor astfel de sandale pornește de la 1590 de dolari.

Tineri cu și fără dizabilități au ieșit împreună în oraș și așa s-a născut un joc: „Nu trebuie să îi modificăm pe ei ca să aibă un loc în lume”

Recomandări

Tineri cu și fără dizabilități au ieșit împreună în oraș și așa s-a născut un joc: „Nu trebuie să îi modificăm pe ei ca să aibă un loc în lume”

Detalii neștiute despre Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este o actriță română, care și-a început cariera ca fotomodel. Este stabilită în Italia la Milano.

S-a născut la data de 8 august 1987 la Slatina. Mădălina a luat lecții de balet timp de șapte ani, dar și de pian. A absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina. Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania.

Foto: Hepta