Romania

Nelu Tătaru, despre începutul pandemiei de Covid-19: În Minister toată lumea se uita cu jale la mine. Toți erau speriați

Nelu Tătaru Piatra Neamț

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, susține că începutul pandemiei de Covid-19, asezonat cu demisia ministrului Victor Costache, a fost unul extrem de dificil. Tătaru a explicat că în momentul în care a ajuns în Ministerul Sănătății toți oamenii erau speriați și se uitau ”cu jale la mine”.

Citește și: Scandal între Diana Șoșoacă și Grigore Cartianu, în direct la TV: Șoșoacă a plecat din emisiune/VIDEO

”Nu, pentru că nici măcar nu am fost întrebat dacă accept sau nu. Premierul Ludovic Orban m-a sunat și m-a anunțat direct că dimineața următoare trebuie să mă duc la Cotroceni să depun jurământul de ministru. Când m-am întors în minister, toată lumea se uita cu jale la mine. Atunci mi-am spus în gând că de aici ies fie în glorie, fie în mizerie!”, a spus Nelu Tătaru, pentru Libertatea.

Nelu Tătaru a explicat că toți specialiștii din România se așteptau la o situație foarte grea, după ce au văzut ce se întâmpla în Italia și Spania.

”Ne uitam ce se întâmpla în Italia și Spania și ne era clar nouă, celor din sistemul medical, că spitalele noastre vor claca mult mai repede decât acolo. Nu puteam permite așa ceva… Și timpul ne-a dat dreptate foarte repede. Primul val a fost mic în România…”, a mai spus fostul ministru.

Football news:

Holand's cousin put on a show in Norway: he scored 64 goals in 37 matches-and went to Molde's youth team (on the Erling route)
Bruno Fernandes: I can create 10 chances, but not score, and they will say that I did not play very well
Holand scored 29 goals in 27 games of the season. In total, he has 45 goals in 46 games for Borussia Dortmund
Alaba leaves Bayern for money. It's reasonable, the career is short. Former Borussia and Juventus defender Jurgen Kohler has commented on the likely departure of defender David Alaba from Bayern Munich
The offer of Real Madrid to Ramos on a new contract will be valid until the end of March
Paulo Fonseca: We've seen how many injuries Real Madrid and Liverpool have. The calendar is inhumane
Leipzig have 6 consecutive Bundesliga wins