Romania

Numărul claselor în scenariul roșu este în creștere în Olt

scoala temperatura

Clasele de învăţământ gimnazial din comuna Stoicăneşti desfăşoară cursurile conform scenariului roşu, începând de joi, după ce un cadru didactic a fost testat pozitiv pentru infecţia cu noul coronavirus, potrivit inspectorului şcolar general al judeţului, Victor Iacobescu, informează Agerpres.

Acesta a precizat că după scenariul roşu se desfăşoară cursurile şi la: Şcoala "Constantin Brâncoveanu" Slatina (trei cazuri de COVID-19 în rândul personalului auxiliar); trei clase de la Colegiul Naţional "Ion Minulescu" Slatina (doi elevi şi un profesor infectaţi cu noul coronavirus); o clasă de la Liceul "Petre S. Aurelian" Slatina (un elev cu COVID-19); o clasă de la Liceul "Mihai Viteazul" Caracal (un elev confirmat); o clasă de la Liceul Teoretic "Petre Pandrea" Balş (un elev cu noul coronavirus).

Cursurile se desfăşoară conform scenariului roşu şi în unităţile de învăţământ din comunele Spineni şi Tătuleşti deoarece incidenţa cazurilor de COVID-19 în aceste localităţi este de peste opt la mie, în contextul infectării a peste 40 de angajaţi ai Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Spineni.

În judeţul Olt au fost raportate joi 32 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, în două cazuri fiind vorba de asistaţi din focarul de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Spineni, iar în celelalte cazuri Direcţia de Sănătate Publică Olt menţionând că este vorba de răspândire comunitară.

Football news:

Barcelona are concerned about the shape of the Target. The club believes that he did not work enough on vacation
Laporte was supported by van Dyck: Sorry, bro. No joy, even though we are rivals
Lautaro Martinez: Messi is the best in the world. He is always one step ahead of the rest
The Atletico stadium was painted pink as part of the campaign to fight breast cancer
Frank Lampard: nothing comes easy in the Champions League. This is a great platform to learn new things
Ronaldo was not included in the Juve bid for the match against Dynamo Kyiv
Bruno on the role of captain: I didn't expect it. Tomorrow it's not about me, it's about the team. Everyone should be a leader