Romania

O invenţie românească revoluţionară reduce consumul de chimicale pentru curăţat!

Câţiva entuziaşti cercetători din Teleorman au pus la punct un dispozitiv revoluţionar, care va reduce consumul de produse chimice de curăţat, foarte dăunătoare mediului înconjurător, deoarece sunt fabricate pe bază de acizi ("pe bază de acizi" nu e un joc de cuvinte, deşi pare!) care, eliberaţi în natură, contribuie mult la poluarea globală! 

Mai exact, e vorba despre un bazin de WC ca toate celelalte, dar făcut din faianţă maro; am înţeles că respectivii cercetători sunt aceiaşi care, cu puţini ani în urmă, au inventat cuburile care se pun în rezervorul de la WC, să coloreze apa, dar nu în albastru ori verde, ca produsele existente acum pe piaţă, ci în galben şi cafeniu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.