Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

O locomotivă defectă a unui tren de marfă a dat peste cap circulația trenurile în vestul țării. Călătorii afectați vor primi apă și mâncare

O locomotivă defectă a unui tren de marfă a dat peste cap circulația trenurile în vestul țării. Călătorii afectați vor primi apă și mâncare

Circulația trenurilor în vestul țării afectată de o locomotivă defectă FOTO Facebook/CFR Călători

Tagul "audio" nu este suportat de browser-ul tău.

O locomotivă defectă la un tren de marfă al unui operator privat a dat duminică dimineață peste cap circulația trenurilor SNTFC CFR Călători din vestul țării.

Operatorul feroviar de stat a informat că din jurul orei 00:40 circulația feroviară pe secția Ilteu-Ilia este întreruptă ca urmare a producerii unui deranjament la infrastructura feroviară, din cauza defectării unui tren privat de marfă, generând astfel întârzieri semnificative în circulația trenurilor CFR Călători care tranzitează zona afectată.

Călătorii vor primi apă și produse preambalate în stațiile Arad și Simeria.

Locomotivă defectă, intervin echipele CNCF CFR SA

”Aceste întârzieri genereză decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători necesare în vederea asigurării legăturilor pentru călători până la destinație. Până la restabilirea circulației în condiții de siguranță de către echipa de intervenție a CFR SA, trenurile CFR Călători cu circulație pe zona afectată staționează. Circulația în zona afectată se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, se mai arată în comunicatul citat.

Responsabilii CFR Călători își cere scuze pasagerilor săi și precizează că remedierea deranjamentului și reluarea circulației feroviare pe Magistrala 200 depind de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată, potrivit clubferoviar.ro.

Eveniment Quarterly Report