Romania

O nouă tragedie în sportul românesc! Un mare antrenor a murit din cauza COVID-19

Continuă perioada de suferință pentru întreaga omenire, după apariția pandemiei de COVID-19, care a făcut ca nimic să mai fie la fel. Virusul continuă să lovească la nivelul întregii lumi, iar sportul din România pare că nu este nici el deloc menajat de efectele îngrozitoare ale acestuia.

O nouă veste tragică a cutremurat sportul din țara noastră! În această dimineață, antrenorul de la secția de haltere a Liceului cu Program Sportiv Constanța, Angheluș Beșleagă, s-a stins din viață la vârsta de doar 42 de ani, după ce fusese internat la spitalul din Medgidia, în urma infectării cu COVID-19.

Angheluș Beșleagă s-a simțit rău în urmă cu câteva zile și a fost transportat de urgență la spital. Fostul antrenor nu a rămas însă internat pentru a se afla sub supravegherea medicilor, astfel că a mers acasă și și-a continuat tratamentul. După puțin timp, Angheluș Beșleagă a revenit din nou la spital, cu afecțiuni grave pulmonare, iar astăzi medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Football news:

The first player bought for cryptocurrency was ex-forward Castilla Barral
Playing on artificial turf is not football. Koeman before the game with Cornell of the 3rd division
The Premier League voted to introduce two substitutions due to concussions
Klopp on 0:0 with Manchester United: Not a disaster, not ideal. There are a lot of good things in the Liverpool game, but no one cares
Ronald Koeman: I hope Messi's suspension will be reduced. I think there is something to challenge
Arsenal have terminated their contract with Sokratis
Miranchuk will make his debut for Atalanta in the Serie A match against Udinese. He came on as a substitute 9 times