Romania

O platformă online ajută studenţii să economisească timp în căutarea unui intership plătit. StudentPath te ajută să faci primul pas în carieră

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Dacă eşti student şi îţi cauţi pentru început un internship plătit, platforma Studentpath îţi vine în ajutor. Cum? Te ajută să economiseşti timp.

Tania este studentă în anul întâi la master în cadrul Facultăţîi de Stiinţe Economice şi Gestiune a Afacerilor şi îţi spune din experienţa ei.

A durat mai puţin de o săptămână să îşi găsească un internship. Îi plăcea pentru că nu avea un program fix şi scria când dorea. Primea pe lună 2.000 de lei.

TANIA, studentă: În cadrul internship-ului am avut oportunitatea să învăţ destul de multe chestii pe partea de content writing. M-a ajutat mai mult să îmi pun o structură cumva mai clară în ceea ce priveşte articolele pe care le scriu. Procesul a fost foarte rapid, ceea ce mi-a plăcut a fost că am primit feedback. Pănâ în prezent nu a fost nicio companie care să mă contacteze, în schimb, pe Studentpath totul s-a desfăşurat destul de repede.

Daniel Roşca este co-fondatorul platformei Studentpath. Îţi spune că lipsa de experienţa poate fi acoperită cu implicarea în diverse proiecte. Prin urmare, studenţii îşi pot da seama ce skilluri au.

DANIEL ROŞCA, co-fondator Studentpath: De multe ori, studenţii nu sunt chiar aşa de pregătiţi, nu au experienţă, se tem de interviuri,  şi ar trebui cumva motivaţi. Noi putem să stabilim dacă din punct de vedere al soft skill-urilor candidatul se potriveşte unui anumit domeniu sau ar putea fi un potenţial candidat pentru companie. Efectiv îi pregătim pentru primul pas din cariera lor.

Football news:

Aubameyang may miss the match against Manchester United. His mother is sick
The PFL is a football UFC. KAMAZ offered Khabib a place in the team
The Premier League will lose the competition for juniors after Brexit. And permits for foreigners in vain feared - they are easy to obtain (although Kant and Solskjaer coach would not be able)
Solskjaer pro 1:2 with Sheffield: We should be criticized, because there is no result. The guys have been great for a few months
Juve congratulated Buffon on his 43rd birthday: Happy birthday, Superman!
Semin about Miranchuk: Well done, fighting for his future! It stands up to the competition in Atalanta
Jose Mourinho: I'm not a friend of Klopp, but I have no problems with him