Romania

Partidul ADER și-a lansat candidații pentru funcțiile de primar la municipiile Buzău și Râmnicu Sărat

partidul ader

Partidul ADER continuă activitatea de lansare a candidaților pentru alegerile locale.

Astăzi 4 iulie 2020 Partidul ADER și-a lansat candidații pentru funcțiile de primar la municipiile Buzău și Râmnicu Sărat.

Pentru Municipiul Buzău candidatul Partidului ADR este domnul Marius Vlăsceanu de profesie economist, iar pentru Municipiul Râmnicu Sărat candidat este doamna Violeta Pall de profesie jurist. La activitatea de lansare a candidaților a participat din partea conducerii Partidului ADER domnul Neculai Onțanu, domnul Orlando Culea, Prof.univ.dr. Ioan Gherghina, Prof.univ.dr. Gheorghe Onțanu și Cristian Diaconu. În prezentările lor candidații au arătat problemele nerezolvate ale celor două municipii și proiectele pe care le propun. Vorbitorii au arătat și care sunt oprtunitățile pe care le oferă județul: suprafața mare, 2,6% din suprafața țării, prezenta pe suprafata judetului a tuturor formelor de relief si dispunerea unitara a acestora, bazin hidrologic dezvoltat, în principal râul Buzău, fond forestier important și poziție geografică, locul de întalnire al celor trei provincii istorice Muntenia, Transilvania și Moldova.

Candidații au vorbit și despre anumite probleme care au împiedicat dezvoltarea zonei: incompetența administrațiilor locale, prezența geografică a județului Buzău în Zona I de risc seismic din România, eroziuni și instabilitate a solului în bazinele depresionare intramontane Nehoiu – Nehoiașu - Basca, Gura Teghii, temperaturi extreme înregistrate atăt iarna cât și vara, 20-30 zile pe an au temperaturi de peste 30°C (zile tropicale), precum și gradul mare de ariditate în partea de sud a județului.

Citește și: Președintele CCR avertizează Guvernul:'Măsurile care vizează restrângerea drepturilor trebuie luate prin lege'

Partidul ADER din județul Buzău se va prezenta cu candidați proprii la alegerile locale.

Football news:

Porto signed Portuguese goalkeeper Ramos
Ferdinand on the Golden ball: If I were Levandovsky, I would create a petition. It's cruel
Bernardo Silva on the Champions League: Liverpool are out, Real Madrid are out, but it won't make our path any easier. Everything can happen
Arsenal are outraged by Ozil's Interview. The player defended his decision to refuse a pay cut
Juventus is Interested in Gozens. Atalanta wants 30-35 million euros for the defender
Sabitzer about 2:1 with atlético: Leipzig didn't want to go home. We are determined to stay in Lisbon until the end
Simeone on relegation from the Champions League: there Are no excuses. We couldn't play the way we wanted to