Romania

Patru sisteme de cântărire în mers a vehiculelor, instalate în vama Borș II

Două astfel de sisteme au fost montate pe sensul de intrare, iar alte două sisteme au fost montate pe sensul de ieșire din țară, în zona de lucru a personalului CNAIR din Agentia de Control și Încasare Borș II.

CNAIR a transmis joi după-masă, printr-un comunicat de presă, că în perioada următoarea vor fi instalate 18 astfel de sisteme, în punctele de trecere a frontierei. Valoarea contractului este de 5.555.044,98 lei fără TVA.

Echipate cu camere de supraveghere

Aceste sisteme de cântărire au în componență camere de supraveghere video, tip ANPR, care asigură preluarea automată a numerelor de înmatriculare și imaginea asociată a fiecarui vehicul ce trece prin zona de control și introduce automat în aplicația informatică datele preluate.

,,În urma montării noilor tipuri de cantare la Calafat, valoarea încasărilor a crescut exponențial în acest punct de trecere a frontierei, iar astăzi am condus comisia de recepție pentru alte 4 astfel de cântare la Borș 2. Automatizarea și softurile moderne reduc la maxim posibilitățile de fraudă în această activitate. Dotarea cu aceste cântare moderne reprezintă un pas important pentru tarifarea corectă a traficului de marfă, fără a mai permite incertitudini sau suspiciuni pe acest segment.”, a declarat Ovidiu Barbier, Directorul General Adjunct al CNAIR.

Citiți principiile noastre de moderare aici!

Patru sisteme de cântărire în mers a vehiculelor rutiere au fost instalate în PTF Borș 2, de la granița României cu Ungaria, potrivit reprezentanților CNAIR.

Scris de Bihon.ro - Patru sisteme de cântărire în mers a vehiculelor rutiere au fost instalate în PTF Borș 2, de la granița României cu Ungaria, potrivit reprezentanților CNAIR.

Football news:

Queiroz dismissed as coach of the national team of Colombia
Klopp on goalkeeper Kelleher's game with Ajax: Top, top, top, top
Manchester United, Tottenham and Chelsea are Interested in Brighton defender white
Red bull tore up Lokomotiv with a perfect variety of attacks. The stricken Loco didn't know what to do
The Spanish super Cup may not take place in Saudi Arabia, but in Spain
Goals by Zobnin, Kuzyaev and Skopintsev claim the title of best in November
Romelu Lukaku: one and a Half years at Inter are the best in my career