Romania

PMO: Circulație închisă pe str. Octavian Goga. Circulație restricționată pe alte artere din Oradea

Redăm în continuare comunicatul transmis de PMO:

„Comisia de circulație a aprobat astăzi, 18 iunie, la solicitarea SC Drumuri Bihor SA, închiderea circulației rutiere pe strada Octavian Goga, tronsonul cuprins între strada Padișului și Calea Aradului, de azi până în 23 iunie 2020 și închiderea circulației rutiere pe tronsonul cuprins între strada Traian Blajovici și Calea Aradului, din data de 24 iunie până în data de 27 iunie 2020, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a carosabilului. Tot azi, la solicitarea constructorului, s-a aprobat închiderea circulației rutiere până în 1 iulie 2020 în Piața Tineretului, tronsonul dintre Calea Clujului și strada Oglinzilor, în vederea lucrărilor de înlocuire a rețelei de apă, canal menajer și canal pluvial din această zonă. La solicitarea SC Gavella Com SRL, comisia a mai aprobat și restricționarea circulației la intersecția străzilor Andrei Șaguna, Aurel Lazăr și Libertății, în vederea realizării lucrărilor de canalizare pluvială și menajeră aferentă obiectivului „Amenajare și pavare pe strada Aurel Lazăr, în vederea transformării acesteia în zonă pietonală”. Astfel în perioada 22 iunie – 13 iulie 2020, circulația în această intersecție se va desfășura alternativ, pe câte un singur sens în zona lucrărilor; în rest, pe străzile Andrei Șaguna, Libertății și Iosif Vulcan se va circula în continuare pe două sensuri. Ne cerem scuze pentru inconveniente și vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul transmis de Primăria Oradea.

Citiți principiile noastre de moderare aici!

Municipalitatea transmite printr-un comunicat de presă, închiderea circulației pe str. Octavian Goga și restricționarea accesului pe mai multe artere din Oradea.

Municipalitatea transmite printr-un comunicat de presă, închiderea circulației pe str. Octavian Goga și restricționarea accesului pe mai multe artere din Oradea.

Football news:

Stefano Pioli: Milan doesn't want to be seventh in the table. We are trying to change the situation
Solskjaer: Manchester United is always about winning. Fearless play from a position of strength is the DNA of our club
Setien has a great relationship with Abidal. They discussed the next season
Blanc about Rabiot: Juventus must be patient because they have a huge talent in their hands
Union wants to test 22 thousand spectators for coronavirus before a match, so that the club's games will be sold out
Nani: Cristiano could never accept defeat. After living with him, I also became allergic to them
Norwich in the 5th time relegated to the championship – the most of all clubs in the Premier League