Romania

Presedintele Frantei cere o acheta internationala privind exploziile care au devastat portul din Beirut

Presedintele francez Emmanuel Macron a cerut joi o ancheta internationala "transparenta" privind exploziile care au devastat portul din Beirut si imprejurimile, explozii soldate cel putin 137 de morti si peste 5.000 de raniti, relateaza AFP.

"Este necesara o ancheta internationala deschisa, transparenta pentru a evita mai intai ca lucrurile sa nu fie ascunse si, de asemenea, sa nu se instaleze indoiala", a spus Macron in cadrul unei conferinte de presa, la incheierea vizitei sale in capitala libaneza.

Presedintele francez Emmanuel Macron, care a sosit joi la Beirut cu un mesaj de sprijin pentru poporul libanez, la doua zile dupa devastatoarele explozii care au indoliat Libanul, a fost intampinat ca un salvator de multimile de oameni adunate, care si-au exprimat indignarea fata de autoritatilor tarii lor, in timp ce liderul francez a invitat clasa politica libaneza sa treaca fara intarziere la reforme necesare pentru scoaterea tarii din criza economica fara precedent pe care Libanul o traverseaza, potrivit AFP si Reuters.


Football news:

Aaron Ramsay: Under Pirlo, Juve players have more fun
Aubameyang on the decision to stay at Arsenal: Arteta is a key factor. He said: You can create a legacy here
You will get high from Rostov's goal as from your favorite song. Shomurodov from the fly in touch closed a crazy pass Normann 40 meters
Valery Karpin: Maccabi is a playing, pressing team. It is very dangerous to let her do everything
Barcelona will make one last attempt to sign Lautaro
Lingard's agents are in talks with clubs from England and Europe
Boateng said he dyed his hair purple because he lost an argument to a friend