Clotilde Armand, politician promovat pe scena politică de Nicuşor Dan în 2016, şi-a exprimat scepticismul în ceea ce priveşte susţinerea lui Nicuşor Dan de PNL, cu toate că anunţul a fost făcut oficial de Ludovic Orban. 

„E lăudabil că dl Ludovic Orban ne-a declarat că-l susţine pe candidatul USR Bucureşti pentru funcţia de primar al Capitalei. Dar de la vorbe până la fapte e drum lung în politică”, a scris pe Facebook europarlamentarul USR. 

Nicuşor Dan a declarat joi pe Facebook că decizia PNL de a-l susţine pe acesta pentru Primăria Capitalei este un gest „de mare responsabilitate politică”, în contextul în care „PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziţie”. Candidatul sprijinit de USR şi PNL a subliniat că bucureştenii sunt cu un pas mai aproape de a-şi îndeplini dorinţa şi de a avea candidat unic al Opoziţiei pentru Capitală.

Preşedintele USR Dan Barna a reacţionat joi pe Facebook după ce candidatul sprijinit de USR pentru Capitală, Nicuşor Dan, a primit şi sprijinul PNL: „Anunţul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucureşti”, a precizat scurt liderul USR.