Romania

Probleme tehnice la Australian Open: Obiectivele camerelor de filmat, aburite din cauza condensului. Jucătorii s-au distins cu greu

Australian Open tenis

Probleme tehnice în ziua de marți de la Australian Open. Din cauza condensului, mai multe obiective ale camerelor de filmat nu au putut capta corespunzător imaginile de pe terenurile de tenis. Fanii au reclamat pe rețelele de socializare faptul că nu pot distinge jucătorii, anunță MEDIAFAX.

Partea centrală din cadru s-a aflat în ceață la câteva meciuri de marți, astfel că jucătorii păreau să dispară și să apară din nou pe teren, fapt care a stârnit numeroase întrebări pe rețelele de socializare. Organizatorii Australian Open au confirmat ulterior că problemele tehnice au fost cauzate de condensul format pe obiective.

Citește și: NEBUNIE în Justiție din cauza pensiilor speciale: Grefierii își ÎNTRERUP activitatea din 27 ianuarie

"După ploaia de ieri, condensul și-a făcut apariția pe câteva dintre obiectivele camerelor de filmat. Acest lucru s-a întâmplat în momente diferite, după ce s-a încălzit. Am înlocuit obiectivele, continuând în paralel difuzarea meciurilor", au transmis organizatorii.

În tentativa de a asigura continuarea transmisiei în timp ce sunt înlocuinte obiectivele camerelor principale, organizatorii au încercat să folosească camerele secundare, aflate la nivelul terenului.