Romania

Raed Arafat: „Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus”

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, este de părere că România nu a ajuns încă în vârful epidemiei de coronavirus. Totuși, Raed Arafat a putut face o estimare legată de o eventuală dată la care restricțiile implementate de autorități, prin mai multe ordonanţe militare, ar putea fi relaxate.

„Poate vom avea un platou, apoi începem să scădem. Vom putea spune mai multe după perioada Paștelui sau la finalul lui aprilie. La acest moment, dacă ne relaxăm prea devreme, riscăm să explodeze situația și să nu o putem controla”, a declarat Raed Arafat, care vede totuși o rază de speranță, afirmând că nu putem rămâne izolați pe viață și, dacă vom continua să respectăm regulile impuse de autorități, ne vom obișnui cu acest stil de viață, până la apariția unui vaccin și la eradicarea virusului.

„Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus”, spune Arafat, care a subliniat că nu este momentul încă pentru o relaxare a măsurilor impuse de starea de urgență, care a fost prelungită în România cu încă 3 de zile.

b1.ro

Football news:

The management of the Premier League excludes the possibility of canceling the relegation this season
In 2001, Beckham played the best match for the national team. He was inspired by a girl with a unique disease-an inverted heart
Inter will get 15 million euros if PSG sell Icardi to another Italian club
Langle does not want to leave for Inter from Barcelona
Lineker on Messi: I am a fan of Ronaldo, but the title of the best player in the world can not even be discussed
Gianfranco Zola: Hazard and Willian suffered from Sarri's training
Barcelona wants to convince Artur to agree to a trade to Juventus for Pjanic