Romania

Roger Federer, precizare din izolare: "Nu mă antrenez în această perioadă, nu văd sensul"

Roger Federer a declarat că nu se antrenează în această perioadă, deoarece nu consideră necesar, subliniind că, în opinia sa, competiţiile de tenis nu se vor relua prea curând.

Federer a discutat, prin videoconferinţă, cu Gustavo Kuerten, în cadrul evenimentului «Vencendo Juntos» («Câştigăm împreună») pentru strângerea de fonduri pentru ajutorarea a 35.000 de familii în Brazilia.

"Nu mă antrenez în această perioadă, pentru că, sincer, nu văd rostul. Sunt mulţumit de starea mea fizică, dar reluarea competiţiilor este departe după părerea mea. Şi cred că este important să profit mental de această pauză, în acest stadiu al carierei mele, după ce am jucat atâta tenis", a declarat Federer.

El a vorbit şi despre reluarea competiţiilor. "Nu îmi pot imagina arene goale. Sper că nu se va ajunge aici. Sigur că putem juca şi fără spectatori, dar sper că totuşi circuitul se va relua aşa cum a fost, chiar dacă trebuie să mai aşteptăm puţin. Sau pe terenuri mai mari umplute doar pe jumătate", susține News.ro.


Football news:

Bundesliga without spectators inside: they give out a mask and a sanitizer, almost everything is closed, they send people to the toilet outside
Tedesco will start training with Spartak on Thursday. He's been quarantined
Ronaldo is stronger now than before the quarantine. It seems that semi-legal training in Madeira helped
Kevin-Prince Boateng: I want to make sure that one day no black player comes out to work. Maybe on George Floyd's birthday
Guardiola called the Milan midfielder Bonasera. The player's compensation is 50 million euros
Maradona extended his contract with Himnasia until the end of 2021
Berbatov about Manchester United in the top 4: Very big chances. Three points to Chelsea is nothing