Romania

Sarmiza Andronic: Vom avea o relaxare a restricțiilor după 15 mai? Alexandri Rafila: Pentru anumite zone, in functie de cum evolueaza situatia

Sarmiza Andronic

Vești bune și nu prea despre sfârșitul restricțiilor în România. Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a spus că undeva în jurul datei de 15 mai putem vorbi de o relaxare a restricțiilor impuse prin Starea de Urgență și Ordonanțele militare care au urmat.

Data a fost avansată de oficial după o intrebare pusă de Analistul politic Sarmiza Andronic în carul unei emisiuni la Antena 3:

Sarmiza Andronic: "Ati facut o estimare acum cateva seri si ati spus ca e foarte posibil sa avem o relaxare a conditiilor dupa 15 mai. Previziunea pe care ati facut-o a luat in calcul datele pe care le avem azi? Adica Romania se afla azi in estimarile pe care le-ati facut dumneavoastră? Romania se incadreaza azi in numărul de infectati pe care l-ati prevazut? Va intreb pentru ca se vorbeste in spatiul public de faptul ca in Romania se fac putine testari"

Alexandru Rafila: Da, suntem in scenariul pe care l-am prevazut, iar in Romania se fac azi 3000 de teste pe zi. E posibil ca aceste relaxari sa fie in jurul datei de 15 mai pentru anumite zone, in functie de cum evolueaza situatia."

Football news:

Flick about the victory over Borussia: Today we took a big step forward
The WTO confirmed that Saudi Arabia is linked to pirate channels. The deal for Newcastle may not take place
Brescia declined to comment on Balotelli's suspension. The player is training individually
Alfonso Davis-rocket. I accelerated to 35 km / h and stopped Holand
Raphael Varan: We haven't played football in a long time. Real Madrid is hungry and wants to win everything
Bournemouth Goalkeeper Ramsdale got the coronavirus: it Looks like I got it while shopping
Zidane called Castilla's midfielder Rainier for training with the main team