Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Șase tineri au fost prinși drogați la un after-party din București - Polițiștii, șocați de ceea ce au găsit în mașina lor

În urma verificărilor făcute, în portbagajul maşinii au fost descoperite 80 de tuburi de diferite dimensiuni, susceptibile a fi pline cu „funny gas”, mai multe tablete de medicamente şi 14 bucăţi de ţigări electronice de tip „vape”, susceptibile de a avea în componenţă substanţe cu efect psihoactiv. Totodată au fost găsiţi 5.400 de lei şi 200 de euro, a căror provenienţă nu a putut fi justificată. Cele şase persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 37 de ani, au fost conduse la audieri

„La data de 1 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 18 Poliţie au depistat şase persoane, în timp ce aveau asupra lor mai multe substanţe, susceptibile a fi droguri. La data menţionată, în jurul orei 9.45, politişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat, în apropierea unui club în care se desfăşura un eveniment de tip «after-party», pe o stradă din Sectorul 5, un autovehicul staţionat, în care se aflau patru persoane, iar alte două persoane se aflau în exterior, al căror comportament afişat le-a atras atenţia”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.
Astfel, persoanele au fost legitimate de către poliţişti şi ulterior a fost făcut controlul corporal şi al autovehiculului.

„În urma verificărilor efectuate, în interiorul maşinii, în portbagaj, au fost descoperite 80 de tuburi de diferite dimensiuni, susceptibile a fi pline cu «funny gas», mai multe tablete de medicamente şi 14 bucăţi de ţigări electronice de tip “vape”, susceptibile de a avea în componenţă substanţe cu efect psihoactiv. Totodată au fost găsiţi 5.400 de lei şi 200 de euro, a căror provenienţă nu a putut fi justificată”, mai arată sursa citată.
Cele şase persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 37 de ani, au fost conduse la audieri, în vederea cercetărilor şi a luării măsurilor legale ce se impun.

De asemenea, toate substanţele găsite asupra acestora au fost ridicate, cazul urmând să fie preluat de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, conform sursei menţionate.