Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Scenă șocantă la Mondiale: Cătălina Ponor a fost interzisă în apropierea fetelor: ”Tupeu inimaginabil”

Scenă șocantă la Mondiale: Cătălina Ponor a fost interzisă în apropierea fetelor: ”Tupeu inimaginabil”

Cătălina Ponor FOTO facebook

O scenă incredibilă s-a produs la lotul feminin de gimnastică al României, aflat în aceste zile la Campionatul Mondial din Belgia, fosta mare campioană Cătălina Ponor fiind interzisă în apropierea fetelor.

Potrivit surselor Orange Sport, Cătălina Ponor s-a apropiat de una dintre componentele lotului pentru a discuta cu ea despre anumite aspecte tehnice.

Ca urmare, Cătălina Ponor s-a trezit cu o reclamaţie din partea lui Patrick Kiens, antrenorul olandez al României.

„Este incredibil ce se întâmplă în Belgia. Acest no-name care îşi arogă dreptul de a conduce acum lotul României a avut tupeul inimaginabil să o tragă la răspundere pe Cătălina Ponor, una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României din toate timpurile.

Acest domn Patrick ar trebui, înainte de toate, să facă cerere de audienţă la Ponor pentru a dialoga cu ea. Ce o să se întâmple în momentul în care Nadia Comăneci se va apropia de fete? Va reacţiona la fel? Aşa ceva este de necrezut! Inimaginabil”, a precizat sursa respectivă pentru Orange Sport.

Cătălina Ponor este prezentă la Mondiale în calitate de reprezentant al atleţilor la nivelul Federaţiei Internaţionale de Gimnastică (FIG), funcţie pe care o ocupă de 2 ani.

Eveniment Quarterly Report