Romania

Selectionerul Angliei, dispus sa renunte definitiv la 25% din salariul sau

Eddie Jones, selectionerul echipei de rugby a Angliei, a anuntat ca nu va ezita sa accepte reducerea temporara cu 25% a salariului sau in mod permanent, in contextul dificultatilor financiare create la Federatia engleza de rugby (RFU) de impactul pandemiei de coronavirus, noteaza Reuters.

Australianul este cel mai bine platit antrenor din lume si in martie a acceptat o reducere temporara de 25% a salariului sau, cifrat la 750.000 lire sterline, asa cum au facut conducatorii RFU, in frunte cu presedintele Bill Sweeney.

RFU a dezvaluit in aceasta saptamana ca veniturile sale se vor diminua cu 100 milioane lire sterline pentru anul viitor si planuieste 139 de concedieri.

''Nu cred ca este un gest maret al meu. Mi s-a cerut s-o fac si am inteles situatia. Uneori trebuie sa faci sacrificii. Sacrificiul pe care il fac eu personal comparativ cu al celorlalti din sport si din societate este neglijabil. Este o vreme dificila pentru sport si trebuie sa ne adaptam la asta, ca parte a provocarii cu care se confrunta toata lumea in acest moment'', a declarat Jones, care a dezvaluit ca a lucrat trei luni fara salariu la o scoala in dificultati financiare, inainte de a deveni una dintre cele mai prestigioase din Sydney.

In noiembrie, Anglia ar fi trebuit sa joace cu Noua Zeelanda, Australia, Argentina si Tonga, dar aceste meciuri sunt incerte si ar putea fi inlocuite de dueluri cu echipe din Europa. XV-le Trandafirului mai are de jucat si in Turneul celor Sase Natiuni, amanat din cauza pandemiei de coronavirus, in care o victorie cu Italia, la Roma, i-ar putea securiza titlul.


Football news:

Matteus on Hennessy's words about Borussia: Bayern want to win the Champions League every year, but it's normal for them to take the Cup every two years
Safonov is the best player of Krasnodar in the 2019/20 season
Depay before Juve: If Lyon makes it to 1/4, it will be a serious bid
Adebayor on the city-real match: Madrid would be the favorite with Ronaldo in the line-up. This is a goalscoring machine
Lovren will make his debut for Zenit in the match against Loko, Lunev will not play due to injury
Real buy players if we sell Bale (ESPN)
Novikov on the composition of Dynamo: the Management is ready to go to strengthen