Romania

Simona Halep este șocată de pandemie: 'Nici în cel mai negru vis al meu nu mi-am imaginat...'

simona halep infrangere nervi

Simona Halep este șocată de epidemia de coronavirus și spune că nici în cel mai negru vis nu și-a imaginat că globul poate să se oprească, așa, deodată. Fostul lider mondial s-a autoizolat de la începutul lunii martie, din cauza epidemiei de coronavirus.

Simona Halep şi-a luat toate măsurile de precauţie de la începutul epidemiei de coronavirus. Jucătoarea de tenis s-a autoizolat la domiciliu şi a respectat toate regulile date de autorităţi în privinţa limitării răspândirii virusului.

Citește și: CTP comentează mesajul lui Iohannis de Paște: 'E o modalitate de comunicare pe care președintele a învățat-o'

Fostul lider mondial a declarat că situaţia prin care trece omenirea i se pare de „domeniul fantasticului”.

„Eu m-am autoizolat complet, mă mai duc la părinţii mei pentru că mă ia dorul. Ca să putem evita ceva grav, asta e, acceptăm interdicţia, reacţionăm în modul corect. Nu mi-am putut imagina vreodată aşa ceva, nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat să se oprească globul aşa deodată. Pentru mine este un şoc, sunt destul de tânără şi nu am prins multe greutăţi, dar aşa ceva este de domeniul fantasticului, să fie toată lumea închisă în casă pentru mine e ceva wow. Şi faptul că nu se mai călătoreşte, sunt anulate cursele de avion, totul e închis, este ceva incredibil”, a spus Simona Halep în emisiunea Garantat 100%, de la TVR1, potrivit Mediafax.ro.

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon, câştigat de Simona anul trecut, a fost anulat în acest an. Halep va rămâne deţinătoarea titlului până în 2021 când va trebui să-şi apere trofeul.

Football news:

The Tigres goalkeeper will go to Newell's old boys if Messi returns there. He wrote such a clause in the contract
Bayern have scored 86 goals in 29 Bundesliga rounds, breaking their own 46-year-old tournament record
Liverpool is congratulated Gerrard's 40th birthday: Legend❤️
Muller had 18 assists in 29 rounds. This is The Bundesliga record since the statistics appeared
Lewandowski scored his 28th Bundesliga goal. He has 42 goals in 37 games of the season
Manchester United, PSG, Juventus and Inter Milan Interested in the defender of the national team of Italy U19 Calafiore
Bayern's opponents scored 69 goals. This is a Bundesliga record