Romania

Site-ul publicaţiei greceşti „Dimokratia” a fost spart de hackeri, după un titlu insultător la adresa lui Erdogan

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Homepage-ul publicaţiei Dimokratia News a fost înlocuit de hackeri cu un mesaj turcesc în care scria: „Turcii sunt aici, voi unde sunteţi?” Până la prânz, mesajul fusese eliminat, dar site-ul web era încă oprit.

Pentru titlul publicat de Dimokratia, Ministerul turc de Externe a decis să îl convoace pe ambasadorul Greciei.

De altfel, Ministerul Grec de Externe a condamnat, într-o declaraţie, utilizarea unui limbaj insultător, despre care a spus că nu reflectă cultura politică a ţării.

Tensiunile dintre Grecia şi Turcia, ambele ţări membre NATO, au crescut de când Turcia a reluat explorarea hidrocarburilor în teritoriile disputate cu Grecia din Marea Mediterană.

Grecia doreşte ca insulele să fie luate în considerare la delimitarea platformei continentale a ţării, în conformitate cu Legea mării a Naţiunilor Unite, pe care Turcia nu a semnat-o.

Turcia spune că platforma continentală a unei ţări ar trebui măsurată de pe continent, ceea ce ar pune zona la sud de insula greacă Kastellorizo ​​- la doar câţiva kilometri de coasta de sud a Turciei - în zona sa exclusivă.

Football news:

Borussia Gladbach coach on Champions League: we could have had 4-6 points. We are not here just to participate
Bulykin about the Champions League: I Want to see Loko at least in 3rd place to watch their matches in European competitions in the spring
Liverpool first time not conceded in the first two rounds in the Champions League group
20-year-old Felix scored 2 goals for Red Bull. Only Aguero was younger when he did a double for Atletico in the Champions League
Rybus about 1:2 with Bayern: Loko tried to play football, not just sit in defense and kick the ball forward
Real Madrid is 4th in the group. We lost until the 93rd minute after the double of our son tyuram (he started in Barcelona)
It is important not to impress, but to score. Another power from the Loco to the words of Nikolic after the match